Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι θα γίνει με το σπίτι της σπιτονοικοκυράς της Πισπιρίγκου- «Συνεχίζεται η έρευνα για τις συνθήκες αποβίωσής της»

Πάτρα: Τι θα γίνει με το σπίτι της σπιτο...

Συζητήθηκε η αποσφράγιση

Συζητήθηκε σήμερα, Τετάρτη, στο Ειρηνοδικείο Πατρών η αίτηση αποσφράγισης του σπιτιού εκ μέρους όλων των κληρονόμων της Ευγενίας Κούτρα, σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου. Οι δικηγόροι της οικογένειας  θεωρούν ότι έχουν προσκομισθεί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να προχωρήσει η διαδικασία. 

Παράλληλα προχωρούν οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε από τη ζωή η Ευγενία Κούτρα.

«Η απόφαση θα πάρει κάποιες μέρες, αλλά η διαδικασία είναι τυπική. Έχουμε συλλέξει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, θα τα προσκομίσουμε μαζί με τις προτάσεις μας και σε λίγες μέρες θα βγει η απόφαση. Η εικόνα που έχουμε είναι ότι λείπουν πράγματα από το σπίτι. Λείπει ένα μαντολίνο που είχε η εκλιπούσα από τον πατέρα της και αυτό δεν είχε καταγραφεί στην έκθεση σφράγισης. Λείπει μία σερβάντα, και είχε πολύτιμα αντικείμενα πάνω», ανέφερε αρχικά

Τα ξίφη, εάν πραγματικά υπήρχαν ξίφη, τότε δεν υπάρχουν όλα αυτά. Λείπουν πράγματα αξίας, δεν είναι δυνατόν να μην είχε κοσμήματα η θανούσα. Δεν έχουμε εικόνα της χρηματικής αξίας των πραγμάτων της. Και η έρευνα για τις καταθέσεις της, θα ολοκληρωθεί σύντομα και θα κληθούν να καταθέσουν και ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου» είχε πει ο  κ. Λέων  σχετικά μετην απόφαση να ανοίξει το σπίτι της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην Πάτρα..

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις