Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συγκινημένη η Σοφία Αλιμπέρτη στη συναυλία του γιου της, Good Job Nicky

Συγκινημένη η Σοφία Αλιμπέρτη στη συναυλ...

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση της Σοφίας Αλιμπέρτη όταν ο γιος της, της αφιέρωσε ένα τραγούδι

Στη συναυλία που συμμετείχε ο γιος της, Good Job Nicky, παραβρέθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη το βράδυ της Παρασκευής. Ο νεαρός τραγουδιστής καταχειροκροτήθηκε για την ερμηνεία του από το κοινό, με το οποίο ανανέωσε το ραντεβού του σε κάποιο επόμενο live.

Τη Σοφία Αλιμπέρτη συνόδευσε ο άλλος γιος της, Μιχαήλ - Άγγελος Βαρθακούρης, ο οποίος κατέγραψε τη μητέρα του, να είναι ιδιαίτερα συγκινημένη όταν ο Good Job Nicky της αφιέρωσε ένα τραγούδι επί σκηνής. Ο Μιχαήλ - Άγγελος Βαρθακούρης φωτογράφισε στη συνέχεια τη μητέρα και τον αδελφό του, στα παρασκήνια της συναυλίας να είναι πιασμένοι χέρι-χέρι.

«Ήθελα να κάνω την βραδιά στο Mega με τον πατέρα μου για να το έχω σαν ανάμνηση. Θα θυμάμαι για πάντα τη συνεργασία μαζί του, ήταν τόσο όμορφο. Στα γυρίσματα τραγουδούσα και τον άκουγα απ’ έξω να φωνάζει “Αγάπη μου”! Ήταν πραγματικά υπέροχη στιγμή! Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε τραγούδι μαζί, εκτός κι αν ήταν στα ιταλικά – στη μέση. Καλώς ή κακώς είναι ένα ιερό τέρας, έχω δουλέψει πάρα πολύ για να αναρωτηθούν ποιος είμαι, να μη χρειαστεί να πως ότι είμαι ο γιος του Πάριου», είχε αναφέρει ο νεαρός τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight