Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο DJ Valentino απαντά για την «αόρατη κονσόλα» στα Mad VMA 2022

Ο DJ Valentino απαντά για την «αόρατη κο...

Το βίντεο με τον DJ να προσποιείται ότι παίζει μουσική έγινε viral

Εκτός από το  ξύλο ανάμεσα στους δύο τράπερ  τα βραβεία Mad σχολιάστηκαν αρνητικά και για το ότι ο DJ Valentino εμφανίστηκε να παίζει μουσική χωρίς κονσόλα, πατώντας κουμπιά στον... αέρα.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έγινε viral και οι χρήστες στο Twitter. Ο dj Valentino μάλιστα απάντησε σε σχόλιο χρήστη στο Τwitter.

Χρήστης στο Twitter ανέβασε το βίντεο και σχολίασε «Δεν πάει πιο χαμηλά!». Ο Valentino έδωσε τη δική του οπτική για όσα έγιναν.

«Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό σόου και όχι κάποιο event σε κλαμπ. Θα προτιμούσα κι εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε στούντιο με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ.

Ο χρήστης του Twitter επέμεινε και του επισήμανε ότι ένα τηλεοπτικό σόου, δεν σημαίνει ότι ο κόσμος είναι χαζός λέγοντας στον Βαλεντίνο: «Είναι ντροπή για την καριέρα σου να παίζεις πάνω σε άδειο τραπέζι» .

«Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ό,τι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 μέρες δουλειά και δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγος σεβασμός εκεί που πρέπει φίλε μου», συνέχισε ο Βαλεντίνο και στο τέλος πρόσθεσε:«Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight