Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τον Σεπτέμβριο στα Παλαιά Σφαγεία το 2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας 2022

Τον Σεπτέμβριο στα Παλαιά Σφαγεία το 2ο ...

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτ. Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο

Σε συνάντηση που πραγματοποίησε την Πέμπτη 23/6/2022 αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτ. Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο, επιβεβαιώθηκε η σταθερή και αμοιβαία συνεργασία που διατηρεί η Ομοσπονδία με την Περιφέρεια καθώς, για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια πρόκειται να συνδιοργανώσουν το Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας το χρονικό διάστημα 9 έως 11 Σεπτεμβρίου 2022, στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών, στην Ακτή Δυμαίων.

Είχε προηγηθεί τον μήνα Απρίλιο, συνάντηση με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη για την πραγματοποίηση μίας συναυλίας στο 2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, πρόταση που έγινε δεκτή. Οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία λοιπόν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 να παρακολουθήσουν τον εκλεκτή ερμηνευτή και τραγουδοποιό Παντελή Θαλασσινό και το συγκρότημα «Ευήκοον Μέλος». Παράλληλα, ο Δήμος Πατρέων έκανε δεκτό το αίτημα της Ομοσπονδίας να παραχωρηθεί ο χώρος των Παλαιών Σφαγείων Πατρών για την υλοποίηση των δράσεων του τριημέρου.          

Στο Φεστιβάλ που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Πατρέων και τον Πολιτιστικό Οργανισμού του Δήμου Πατρέων έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή πάνω από εξήντα οκτώ (68) φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ) και του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας (Ι.Σ.Π.).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις