Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νέα τουρκική πρόκληση: Τις φωτιές στην Τουρκία βάζει η Ελλάδα σε συνεργασία με το ΡΚΚ

Νέα τουρκική πρόκληση: Τις φωτιές στην Τ...

Tι ισχυρίστηκε ο απόστρατος αντιναύαρχος Τζιχάντ Γιαϊτζί

Νέα πρόκληση της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα. Ο απόστρατος αντιναύαρχος, αρχιτέκτονας του τουρκο-λιβυκού μνημονίου Τζιχάντ Γιαϊτζί, ρίχνει την ευθύνη των πυρκαγιών στη δυτική Τουρκία, στην περιοχή Μαρμαρίδα, στην Ελλάδα, που συνεργάζεται με το ΡΚΚ.

«Η συνεργασία της Ελλάδας με την τρομοκρατία, που αποτυπώνεται ακόμη και στη ρητορική των Ελλήνων βουλευτών, εμφανίζεται στα δάση μας το καλοκαίρι του 2022. Είναι σημαντικό να επαγρυπνούμε απέναντι σε αυτή τη σκοτεινή συμμαχία, η οποία καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να ωθήσει την Τουρκία στο χάος, την αναταραχή και τη σύγχυση.

Η κοινοπραξία ΡΚΚ-FETO-ΕΛΛΗΝΩΝ άρχισε να καίει τα δάση μας αυτό το καλοκαίρι για να υπάρχουν εισοδήματα από τον τουρισμό, τη γεωργία και την κτηνοτροφία, να προκαλέσει εσωτερική αναταραχή στην κοινωνία και να υπονομεύσει την κρατική εξουσία!», ισχυρίζεται ο Γιαϊτζί.

«Η Ελλάδα έχει ένα άσχημο ιστορικό! Ο Έλληνας Βουλευτής Μποντούβας (σ.σ. μάλλον εννοεί τον Κώστα Μπαντουβά;) έχει δηλώσει ότι το PKK είναι ένα εργαλείο πίεσης στα χέρια της Ελλάδας.

Ολόκληρο το Τουρκικό Έθνος, ιδιαίτερα το κράτος μας, πρέπει να επαγρυπνεί απέναντι σε αυτόν τον ΟΙΚΟΤΡΟΜΟ που προέκυψε από τη συνεργασία PKK-FETO-GREEK αυτό το καλοκαίρι! Το τουρκικό έθνος και κράτος πρέπει να γίνει μια γροθιά ενάντια σε αυτή τη σκοτεινή συνεργασία».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις