Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρεμιέρα της ταινίας "Αγέλη Προβάτων" με τον Δημήτρη Λάλο στο θερινό σινεμά Θησείον

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρεμιέρα της ταινίας ...

Έγινε τη Δευτέρα 20/6/2022 το βράδυ - Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη 23/6/2022

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 το βράδυ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Δημήτρη Κανελλόπουλου «Αγέλη Προβάτων», σ’ έναν πολύ όμορφο χώρο, στον θερινό κινηματογράφο Θησείον.

Παρόντες ήταν ο σκηνοθέτης, οι πρωταγωνιστές Δημήτρης Λάλος, Γιάννης Βασιλώττος, Δημήτρης Λιόλιος, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Κίμωνας Κουρής και οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας, η ομάδα παραγωγής, αλλά και πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η «Αγέλη Προβάτων» που χαρακτηρίζεται ως ένα κοινωνικό γουέστερν, είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Δημήτρη Κανελλόπουλου & απέσπασε το Βραβείο Κοινού στο περσινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και ήταν υποψήφια για 10 Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, κερδίζοντας το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του Άρη Σερβετάλη.

Το φιλμ από την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 θα προβάλλεται στους κινηματογράφους της χώρας σε διανομή από το Cinobo και τη Danaos Films.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Δημήτρης Κανελλόπουλος με αφορμή και την πρεμιέρα του φιλμ, δήλωσε πως "η ταινία έγινε με τον τρόπο που ο πρωταγωνιστής εύχεται κάποια στιγμή: να πιστέψουν όλοι σε κάτι κι όλοι μαζί να το κάνουν. Εγώ από τη μεριά μου εύχομαι για όλους μας την καλύτερη υποδοχή της από τον κόσμο".

 *Οι φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα εστάλησαν με το δελτίο Τύπου.

Σύμφωνα με το στόρι της ταινίας, ο Θανάσης αδυνατεί να ξεπληρώσει το χρέος του στον Στέλιο. Όταν μαθαίνει πως κι ο Αποστόλης βρίσκεται στην ίδια θέση, του ζητά να συμμαχήσουν για να πετύχουν μια καλύτερη συμφωνία. Κι ενώ βρίσκει κι άλλους πρόθυμους να τον ακολουθήσουν, δύο νεαροί μικροεγκληματίες φτάνουν στην πόλη για να εκφοβίσουν αυτούς που χρωστούν στον τοκογλύφο.

Η περιπέτεια της χρονιάς είναι ένα σύγχρονο νουάρ γουέστερν με δυνατό πρωταγωνιστικό καστ και φόντο την ελληνική επαρχία.

Να δούμε αν η συγκεκριμένη ταινία έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture