Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος - Θύμιος: "Δεν ήξερα ότι με έψαχναν" - "Κάθε βράδυ έβγαινα έξω στην πόλη" ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πύργος - Θύμιος: "Δεν ήξερα ότι με ...

Πώς εντοπίστηκε

Άγνοια για το γεγονός ότι τον αναζητούσαν φέρεται να δήλωσε ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις που υπήρχαν σχεδόν από την αρχή των ερευνών από τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος εδώ και αρκετό καιρό - παραπάνω από ένα χρόνο - είχε εγκαταλείψει το σπίτι που έγινε η επίθεση με τα βεγγαλικά, ενώ το τελευταίο τρίμηνο - ίσως και παραπάνω - είχε βρει καταφύγιο στο εγκαταλελειμμένο σπίτι της οδού Σωκράτους όπου εντοπίστηκε.

Ένας χώρος που ούτε οι γείτονες είχαν αντιληφθεί πως βρίσκεται άνθρωπος εκεί. Αν κάποιος όμως είχε παρατηρήσει προσεκτικά την περιοχή, θα έβλεπε πως η τρύπα στην περίφραξη και κάποια αντικείμενα πεταμένα, μαρτυρούσαν πως κάποιος είχε μπει στο χώρο.

 Ο Θύμιος ζούσε λοιπόν σε αυτό το σπίτι εδώ και καιρό, και σύμφωνα με πληροφορίες είχε προβεί και σε πρόχειρες επισκευές στην στέγη εσωτερικά για να μην μπάζει νερά όταν βρέχει.

Το δεύτερο σημείο που ανέφερε και που δείχνει την αναποτελεσματικότητα των ερευνών για τον εντοπισμό του, είναι πως έβγαινε κάθε βράδυ από το σπίτι που είχε βρει καταφύγιο και έφτανε έως και την κεντρική πλατεία, χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Με λίγα λόγια ο Θύμιος αγνοούσε ότι τον αναζητούν και συνέχιζε να ζει τη ζωή του, όπως αυτή είχε διαμορφωθεί εδώ και χρόνια, με το να κρύβεται από τους ανθρώπους και το φως της ημέρας, λόγω του ζητήματος που αντιμετωπίζει και δεν άλλαξε τίποτα από την καθημερινότητά του…

Πως εντοπίστηκε

Ο Θύμιος έψαχνε στα σκουπίδια όπως έκανε και το προηγούμενο διάστημα και τελικά τις προηγούμενες ημέρες πολίτης τον αντιλήφθηκε και ενημέρωσε σχετικά.

Έτσι μετά την επιβεβαιωμένη στις αρχές εμφάνισή του τα ξημερώματα του Σαββάτου, οργανώθηκε επιχείρηση από την Υ.Α. Πύργου με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ και της ΔΙΑΣ και εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες  οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που μπήκαν στο σπίτι, τον αιφνιδίασαν καθώς κοιμόταν και πανικοβλήθηκε, καθώς είχε από το παρελθόν μια φοβία με την Αστυνομία.

Μετά από περίπου τέσσερις ώρες που παρέμεινε το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, προκειμένου να διαφωτίσει και τους αστυνομικούς για το τι είχε συμβεί, ο Θύμιος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Πύργου για τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων και ίσως σήμερα επιστρέψει στο χώρο που διέμενε - καθώς είχε τεθεί σε καθεστώς προστατευτικής φύλαξης από την Αστυνομία.

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας τον επισκέφθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου η αδερφή του που διαμένει στον Πύργο και ο γαμπρός του.

Η διαμάχη με τα παιδιά που του επιτέθηκαν

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θύμιος φέρεται να ανέφερε πως τα παιδιά που τον παρενοχλούσαν και τον κορόϊδευαν, τα είχε συναντήσει 3-4 φορές και όταν αυτός έψαχνε σε κάδους σκουπιδιών και από εκεί κάπου είχε ξεκινήσει η διαμάχη μαζί τους που είχε φτάσει σε κατάσταση bullying. 
Αν αποφασίσει να μιλήσει και στους δημοσιογράφους, ίσως δώσει περισσότερες απαντήσεις για την συνολική υπόθεση.

Δείτε video

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις