Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βραχνέικα: Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο- Οι συμμαθητές συναντήθηκαν 50 χρόνια μετά

Βραχνέικα: Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο- ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Reunion για τους αποφοίτους της ΣΤ’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Βραχνεΐκων το 1972

 "Τα μαθητικά τα χρόνια δεν τ΄αλλάζω με τίποτα" λέει ο στίχος του γνωστού τραγουδιού των 80’ς και έχει τη δική του αλήθεια. Είτε τ΄αλλάζουμε, είτε όχι, οι αναμνήσεις των σχολικών χρόνων συντροφεύουν όλους για μια ζωή  και το flash back του μυαλού κινητοποιεί κάποιους για μια μάζωξη που θα αναβιώσει κάτι από εκείνη την εποχή.

Το δικό τους reunion έκαναν αυτή τη φορά οι  παλιοί συμμαθητές της ΣΤ’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Βραχνεΐκων, οι οποίοι αποφοίτησαν το 1972.

 Το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιουνίου συναντήθηκαν στην "Ουρά του κόκκορα"  στην παραλία Βραχνεΐκων και γύρισαν για λίγο πίσω τον χρόνο, απολαμβάνοντας το φαγητό τους δίπλα σχεδόν στο κύμα.

Μάλιστα το παρών στη συνάντηση έδωσε και ο δάσκαλος που είχαν στην ΣΤ Τάξη, Παναγιώτης Μαυροειδής, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ασπασία.

Τα πειράγματα και η συγκίνηση ήταν διάχυτη ενώ με ιδιαίτερη νοσταλγία ξανάδαν την αναμνηστική φωτογραφία που είχαν τραβήξει όλοι μαζί ως "σχολικόν ενθύμιον" του σχολικού έτους 1969-1970. 

Η βραδιά ολοκληρώθηκε γλυκά με μια τούρτα η οποία έγραφε: «50 χρόνια μετά».

Το παρών στο reunion έδωσαν οι: Γιώργος Καφούσιας (με ενεργό ρόλο στη διοργάνωση της βραδιάς) Δημήτρης Βασιλόγιαννης, Θανάσης Παπουτσής, Δήμητρα Τσούντου, Γιώργος Κυριακόπουλος, Ελένη Σταματοπούλου, Διαμαντής Τσιρώνης, Θανάσης Παπουτσής, Νίκος Λάτσης, Γιώτα Τσούση, Ιωάννα Καφούσια, Βάσω Κόρδα, Περικλής Παπαδόπουλος, Μιχάλης Νικολόπουλος, Γρηγόρης Βέρρας, Βασίλης Τογαντζής, Ανδρέας Καραντζάς. Για τη συνάντηση κάποιοι ταξίδεψαν από Αθήνα και Χαλκιδική.

Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight