Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Την Παρασκευή 17 Ιουνίου η αναβληθείσα συναυλία «Κάποιος σ’ αγαπάει και δεν το ξέρεις…»

Πάτρα: Την Παρασκευή 17 Ιουνίου η αναβλη...

Το Σάββατο 18/6 το πρωί, αναχωρεί για τα Γρεβενά το Γυναικείο Φωνητικό Σχήμα «Εμμέλεια» της Πολυφωνικής, όπου θα λάβει μέρος στη 5η Χορωδιακή Συνάντηση της Χορωδίας «Λίγεια»

Σειρά εκδηλώσεων έχει η Πολυφωνική, το προσεχές διάστημα Παρασκευής - Κυριακής. Αρχικά και σχετικά με την αναβληθείσα λόγω καιρικών συνθηκών, συναυλία με τίτλο «Κάποιος σ’ αγαπάει και δεν το ξέρεις…», που θα γινόταν στο Θεατράκι της Μαρίνας το περασμένο Σάββατο, αυτή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 στις 9 το βράδυ, στο αίθριο του Οργανισμού στην οδό Κορίνθου και Γούναρη, με τη συμμετοχή των τριών τμημάτων: ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ [ανηλίκων], Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου, ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, Διεύθυνση: Εμμανουέλα Μανωλάτου, ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου. Ισχύουν οι προσκλήσεις που ήδη έχουν δοθεί.

Το Σάββατο 18/6 το πρωί, αναχωρεί για τα Γρεβενά το Γυναικείο Φωνητικό Σχήμα «Εμμέλεια» του Καλλιτεχνικού Οργανισμού της Πολυφωνικής, όπου θα λάβει μέρος στη 5η Χορωδιακή Συνάντηση της Χορωδίας «Λίγεια» του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Γρεβενών, με τη συμμετοχή 10 χορωδιών, απ’ όλη την Ελλάδα. Η χορωδία θα ερμηνεύσει έργα των Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου και Βασίλη Τσιτσάνη, με την διεύθυνση της Αλμπένας Πενκόβα, ενώ πιάνο θα παίξει η Λούση Χριστοδούλου, καθηγήτριες και οι δύο του ΩΔΕΙΟΥ της «Πολυφωνικής». Την χορωδία θα συνοδεύσει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού Μαέστρος Σταύρος Σολωμός και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Γιώργος Σταματόπουλος.

Το Σάββατο το απόγευμα στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού «Τόλης Νομικός», θα γίνει η 5η συναυλία σπουδαστών του ΩΔΕΙΟΥ της «Πολυφωνικής» [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος] και συγκεκριμένα, της Σχολής κιθάρας, τάξεων: Ανδρέα Μπένου και Χρήστου Τσαϊλάκη, Σχολής βιολιού, τάξης: Λιλής Αγγιούς, Σχολής Φλάουτου, τάξης: Σέργιου Σοϊλέ και Σχολής Παραδοσιακών Οργάνων, τάξης Μαντολίνου: Σωτήρη Γκλαβά. Είσοδος για το κοινό ελεύθερη.

*Τέλος την Κυριακή 19/6 το απόγευμα στις 7.30, θα πραγματοποιηθεί στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, συναυλία σπουδαστών Ωδείων της πόλης της Πάτρας, με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Ημέρας της Μουσικής, με την οργάνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας και με ελεύθερη για το κοινό είσοδο. Το Ωδείο της «Πολυφωνικής» θα μετάσχει με σπουδαστές των Σχολών Κλαρινέτου, τάξης: Γιώργου Μπουρδόπουλου, Φλάουτου, τάξης: Σέργιου Σοϊλέ, Μονωδίας, τάξη: Ειρήνης Καράγιαννη και Σύγχρονων οργάνων, τάξη: Βασίλη Τζιατζιά.

Πιάνο θα παίξουν οι καθηγήτριες, Μαρίνα Μυλωνά και Λούση Χριστοδούλου.               

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture