Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα -“POP UP”: Σεμινάριο σύγχρονου χορού με τον Αλέξανδρο Σταυρόπουλο

Πάτρα -“POP UP”: Σεμινάριο σύγχρονου χορ...

Δευτέρα 27/06 με Πέμπτη 30/06

Στο πλαίσιο του Patras Art Festival Vol. 2 θα πραγματοποιηθούν τέσσερα σεμινάρια σύγχρονου χορού και ακροβατικών διάρκειας 4 ημερών για 90 ή 120 λεπτά το καθένα καθημερινά. Γνωρίστε έναν - έναν τους καθηγητές και εγγραφείτε εγκαίρως στα σεμινάριά τους στο site ή το email του PAF!

"Στην αρχή του μαθήματος, θα ζεσταθούμε χτίζοντας κινητικότητα και δύναμη μέσα από όλο μας το σώμα. Έπειτα, μέσα από μια σειρά από οδηγίες και αυτοσχεδιασμούς θα εξερευνήσουμε την δυνατότητα κίνησης μας και θα δουλέψουμε πάνω στις αρχές της ροής, της μουσικότητας, της χρήσης διαφορετικών κινητικών ποιοτήτων και τον ρυθμό μιας ακολουθίας. Στο τέλος του σεμιναρίου, το άτομο θα είναι σε θέση να επωφεληθεί από όλες τις αρχές που αναφέρονται παραπάνω και να τις προσθέσει στην δική του κινητική πρακτική. Αυτό είναι ένα μάθημα ανοιχτό για όλα τα επίπεδα και για κάθε χορευτή που επιθυμεί να εμβαθύνει στην πρακτική του, ανεξάρτητα από την τεχνική και την εμπειρία στον σύγχρονο χορό" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Σταυρόπουλος Αλέξανδρος γεννημένος στην Πάτρα (1991) σπούδασε/αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Χορού το 2014 και ειναι ενεργό μέλος στις ομάδες “Λυδία Λύθος” και”Χορευτές του Βορρά” τις οποίες επιμελείται και ως βοηθός χορογράφου.To 2015 παρακολούθησε το Ιntensive Corse of Martha’s Graham technique στη Νέα Υόρκη και το 2016 κάνει το μεταπτυχιακό του (Postgraduate/Master) στο Place του Λονδίνου.
Το 2020 δημιουργεί το πρώτο του χορογραφικό έργο “Cinderella’s” το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε στο 13ο Arc for Dance Festival και μετέπειτα επιλέχθηκε απο το Aerowaves Festival 2021.Το 2022 βραβεύτηκε με το βραβείο της ARTWORKS στο πεδίο του χορού και της χορογραφίας.
Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει συνεργαστεί ως χορευτής με πολλούς Έλληνες και ξένους χορογράφους όπως Jasmin Vardimon, Russel Maliphant , Andonis Foniadakis,Hannes Langolf,Ermira Gkoro,Tono Lachky,Patricia Apergi,Fenia Apostolou,Fotis Nikolaou,Πέννυ Διαμαντοπούλου,Alexis Vasiliou k.a Σήμερα εργάζεται για τη νέα παραγωγή του Koen Augustignen & Rosalba Torres Guerrero σε παγκόσμια περιοδεία!

 

*ΚΟΣΤΟΣ 50€

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/719206046072210

Εγγραφές και Πληροφορίες στα:

 [email protected]


και


 https://www.patrasartfestival.com/popup

 

Ακολουθήστε μας στα social:

 https://www.instagram.com/patrasartfestival


 https://www.facebook.com/patrasartfestival

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture