Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αντώνης Σαμαράς: "Αλλάζω τα πάντα"

Αντώνης Σαμαράς: "Αλλάζω τα πάντα"
Νασοπούλου Δέσποινα

"Ενότητα πολιτική αλλά και ψυχική"

«Έχω ευθύνη να αλλάξω όσα πρέπει και να ενώσω ξανά την παράταξη. Και αυτό δεν το πετυχαίνεις με λεπτές ισορροπίες, αλλά με θαρραλέες πρωτοβουλίες», τονίζει ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.
Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική, ο πρόεδρος της ΝΔ κάνει λόγο για «ανειλικρινή προϋπολογισμό με φουσκωμένο έλλειμμα» και ζητά μέτρα για την εξυγίανση της οικονομίας.
Αναφερόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη και την άρνησή της να αναλάβει τομεάρχης Παιδείας και Πολιτισμού, ο κ. Σαμαράς σημειώνει «ας μην υποτιμούμε την Παιδεία και τον Πολιτισμό» και καταλήγει: «είμαι ειλικρινής όταν μιλώ για ενότητα, όχι μόνο πολιτική αλλά και ψυχική».
Τέλος, για τα πεπραγμένα των κυβερνήσεων Καραμανλή, ο πρόεδρος της ΝΔ εξαίρει την αυτοκριτική του πρώην πρωθυπουργού και χαρακτηρίζει «λάθος, άδικο και ανοησία» να μηδενίζεται το έργο του.
«Δεν με ψήφισαν τόσες χιλιάδες άνθρωποι για να απολογηθώ. Με ψήφισαν για να διορθώσω λάθη και να δώσω ελπίδα», καταλήγει ο κ. Σαμαράς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις