Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στα 2,518 ευρώ ανά λίτρο, «πετάει» η βενζίνη στην Αχαΐα- «Μήπως μου έβαλες αέρα;», η συνήθης ερώτηση

Στα 2,518 ευρώ ανά λίτρο, «πετάει» η βεν...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Οι τιμές έχουν πάρει για τα καλά την ανιούσα

Εκρηκτική είναι πλέον η αύξηση στην τιμή της βενζίνης και στην περιοχή της Αχαΐας με τους πολίτες να αδυνατούν να καλύψουν το κόστος των μεταφορών τους.

Σήμερα η μέση τιμή σε πρατήρια της περιοχής, έχει φτάσει στα 2.396 ευρώ ανά λίτρο, με την χαμηλότερη που εντοπίζεται να είναι στα 2.274 ευρώ ανά λίτρο και την υψηλότερη στα 2.518 ευρώ ανά λίτρο ενώ σε απομακρυσμένες περιοχές του νομού η τιμή φτάνει μέχρι και 2,449 ευρώ ανά λίτρο.

Οι τιμές έχουν πάρει για τα καλά την ανιούσα με τους οδηγούς να είναι πλέον σε απόγνωση καθώς οι τιμές στην αντλία βρίσκονται πλέον σε απλησίαστα επίπεδα με τη μέση τιμή να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο.

Oι αυξήσεις στα καύσιμα έχουν βάλει για τα καλά «φωτιά» στην τσέπη των καταναλωτών, καθώς «οι νέες ανατιμήσεις που αναμένονται θα ανεβάσουν τους μέσους όρους τιμών» αναφέρει στο thebest.gr ο πρατηριούχος Αλέξης Παπαγιαννόπουλος.

Μιλώντας για τις αντιδράσεις των καταναλωτών, για τις επαναλαμβανόμενες αυξήσεις, μας τονίζει: «Ο κόσμος έχει απηυδήσει, υπάρχει μια συνεχόμενη γκρίνια που αρκετές φορές φτάνει στα όρια της επίθεσης προς τους πρατηριούχους, παρότι προσπαθούμε να εξηγήσουμε ότι δεν έχουμε εμείς την ευθύνη για ότι συμβαίνει. Είναι κατανοητές, βέβαια, οι αντιδράσεις. Αν σκεφτείς ότι η βενζίνη δεν είναι ένα π.χ. μπλουζάκι που θα το πάρεις και θα το ευχαριστηθείς, είναι ένα προϊόν που δεν το βλέπεις». Επίσης, όπως μας λέει, κάποιοι καταναλωτές είναι επιφυλακτικοί και δεν διστάζουν να ρωτήσουν, «μήπως μου έβαλες αέρα;», «γιατί δεν κουνήθηκε η γραμμή στην ένδειξη; Σε όλα αυτά τα ερωτήματα που θέτουν, όταν είσαι καθόλα νόμιμος, σε κάνουν να αναρωτιέσαι, πόσο τελικά έχει ταλαιπωρηθεί ο κόσμος, που πια για όλα έχει γίνει πια καχύποπτος».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις