Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εθεάθη στη Θεσσαλονίκη παρέα με το νέο του αμόρε και την κόρη του

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εθεάθη στη Θεσσαλονίκ...

Ο διάσημος και βραβευμένος με Όσκαρ σταρ βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα για κινηματογραφικά γυρίσματα - Παίζει μαζί με τον Τζέιμι Φοξ και τον Σκοτ Ίστγουντ

Το ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για κινηματογραφικά γυρίσματα εδώ και λίγο καιρό ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα το έχετε ακούσει. Ο σπουδαίος Αμερικανός ηθοποιός που έχει τιμηθεί με Όσκαρ και στις 17 του ερχόμενου Αυγούστου θα γίνει αισίως 79 χρονών, συνδυάζει στη χώρα μας δουλειά και αναψυχή και μάλιστα όπως έγραψε η εφημερίδα Esrpesso, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο φρόντισε να φέρει στη συμπρωτεύουσα, μαζί του και τη νέα του σύντροφο για διακοπές.

Ο αγαπητός ηθοποιός που έχει αφήσει εποχή με ταινίες όπως «Ο Ελαφοκυνηγός», «Οργισμένο Είδωλο» και «Ο Ταξιτζής», βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του με τίτλο «Tin Soldier» και απαθανατίστηκε σε βραδινή βόλτα μαζί με τη φερόμενη ως νέα του σύντροφο Τίφανι Τσεν, αλλά και τη 10χρονη κόρη του Ελεν Γκρέις. Και οι τρεις τους ήταν ντυμένοι casual και έδειχναν να βρίσκονται σε καλή διάθεση σύμφωνα με την Espresso. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και η Τσεν δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, πιθανότατα επειδή εκείνος βρίσκεται ακόμα σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Γκρέις Χάιταουερ, με την οποία ήταν παντρεμένοι από το 1997 έως το 2018. Ωστόσο ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει πολλές φορές μαζί τον Ντε Νίρο και τη νέα του αγαπημένη και η τελευταία ήταν πέρυσι το καλοκαίρι στη Γαλλία, όπου τα φλας των παπαράτσι τούς είχαν εντοπίσει να περπατάνε χέρι χέρι και να φιλιούνται.

Συμπρωταγωνιστής του Ντε Νίρο στην ταινία, η οποία γυρίζεται σε Θεσσαλονίκη και Δράμα, είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζέιμι Φοξ που υποδύεται έναν χαρισματικό κήρυκα, γνωστό ως «The Bokushi». Στην ταινία συμμετέχουν επίσης ο 36χρονος γιος του Κλιντ Ίστγουντ και της Τζέισλιν Ριβς, Σκοτ Ίστγουντ, και ο 61χρονος γνωστός ηθοποιός Τζον Λενγκουιζάμο.

Ο Ντε Νίρο όπως είδαμε και σε φωτογραφίες, συναντήθηκε και με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η φωτογραφία είναι από το Facebook Apost...

Η φωτογραφία είναι από το Facebook Apostolos Tzitzikostas.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight