Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ανοίγει ξενοδοχείο στην Ελλάδα

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ανοίγει ξενοδοχείο στην Ελλάδα

Στη Σαντορίνη

Ο θρύλος του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο πρόκειται να ανοίξει το πρώτο του ξενοδοχείο στην Ελλάδα αυτή την άνοιξη σύμφωνα με το Travel + Leisure Magazine.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ξενοδοχείο De Niro’s Nobu θα ανοίξει στη βορειοανατολική ακτή της Σαντορίνης στο Ημεροβίγλι.

 Το Nobu Hotel and Restaurant θα διαθέτει ένα επώνυμο Nobu Restaurant, πολυτελές σπα, γυμναστήριο, πισίνα υπερχείλισης δύο επιπέδων και πέντε υπερυψωμένες βίλες με πισίνα, που η καθεμία προσφέρει πανοραμική θέα τόσο στην Καλντέρα όσο και στο Αιγαίο Πέλαγος.

Το ξενοδοχείο θα απέχει επίσης μόλις 20 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σαντορίνης και θα βρίσκεται κατά μήκος του φημισμένου μονοπατιού πεζοπορίας που εκτείνεται μεταξύ της Οίας και των Φηρών, της πρωτεύουσας της Σαντορίνης.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ερχόμαστε στη Σαντορίνη και θα συνεργαστούμε με την τοπική κοινότητα για αυτό το συναρπαστικό έργο», δήλωσε ο Τρέβορ Χόρουελ, ο διευθύνων σύμβουλος της Nobu Hospitality, σε μια δήλωση στο Travel + Leisure.

«Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους προορισμούς στον κόσμο για την σπάνια ομορφιά της, φημίζεται για τη χαρακτηριστική κουζίνα της, την αρχιτεκτονική της με φόντο τους απόκρημνους βράχους και τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα που φωτίζουν τη θάλασσα και τον ουρανό. Ανυπομονούμε να προσκαλέσουμε ντόπιους και διεθνείς ταξιδιώτες να γνωρίσουν τον τρόπο ζωής του Nobu σε αυτόν τον ιδιαίτερο προορισμό.»

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight