Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ασπρόπυργος: Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο με πλαστικά - ΒΙΝΤΕΟ

Ασπρόπυργος: Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσ...

Μήνυμα για «επικίνδυνους καπνούς» έστειλε το 112

Πυρκαγιά ξέσπασε αργά τη Δευτέρα σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο. Η φωτιά καίει πλαστικά στο προαύλιο του εργοστασίου που βρίσκεται της οδού Αγίας Σοφίας.

Η φωτιά καίει στα 3-4 στρέμματα του υπαίθριου χώρου, αλλά δεν αποκλείεται να μπει στο εσωτερικό.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις, 20 οχήματα με 50 πυροσβέστες και ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Επί τόπου έφτασαν και υδροφόρες ΟΤΑ.

Οι δυνάμεις έχουν αυξηθεί λόγω των πλαστικών που καίγονται σε μεγάλη έκταση και των ισχυρών ανέμων που δυσχεραίνουν το έργο της πυροσβεστικής. Μεγάλος είναι ο κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς, λόγω των εύφλεκτων υλικών και της βιομηχανικής περιοχής

Λόγω της πυρκαγιάς έχει γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αγίας Σοφίας από το ύψος της Λεωφόρου ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς την Αττική Οδό.

Στις 11 το βράδυ εστάλη μήνυμα από το 112 με προειδοποίηση για τους καπνούς. Το μήνυμα εστάλη σε κατοίκους της γύρω περιοχής, αλλά ακόμη στο Φάληρο και στη Γλυφάδα.

«Έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε αποθήκη στην περιοχή Ασπρόπυργου Αττικής. Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις. Παραμείνετε σε κλειστούς χώρους λόγω έκλυσης επικίνδυνων καπνών», αναφέρει.

 

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος επισημαίνει: «Μεγάλη πυρκαγιά αυτήν την ώρα σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο. Η Περιφέρεια Αττικής συνδράμουμε με υδροφόρες το έργο της Πυροσβεστικής και έχω ενημερώσει τους αρμόδιους και όμορους εμπλεκόμενους φορείς.

Λόγω της πυρκαγιάς, καλό θα ήταν συμπολίτες μας με αναπνευστικά προβλήματα που βρίσκονται στη ευρύτερη περιοχή να προσέξουν ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών τους σε ανάλογες περιστάσεις».

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις