Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έφτασε και στην Αττική η κακοκαιρία - Ποιες περιοχές πλήττει

Έφτασε και στην Αττική η κακοκαιρία - Πο...

Πολλοί κεραυνοί

Έφτασαν και στην Αττική τα έντονα καιρικά φαινόμενα για τα οποία είχε προειδοποιήσει προ ημερών η ΕΜΥ. Στα βόρεια προάστια της Αθήνας η βροχή έχει ξεκινήσει με τα φαινόμενα να κατευθύνονται προς τα νότια της πρωτεύουσας, ενώ το σκηνικό του καιρού συνθέτουν η πτώση της θερμοκρασίας και οι κεραυνοί.

Ισχυρές βροχές, καταιγίδες αλλά και χαλαζοπτώσεις σημειώθηκαν τη Δευτέρα 06/06 στα ηπειρωτικά, επιβεβαιώνοντας τις προγνώσεις για ενισχυμένη αστάθεια. Ήδη νωρίτερα, το κύμα της κακοκαιρίας που ξεκίνησε από τη Βόρεια Ελλάδα έπληξε την ευρύτερη περιοχή δημιουργώντας προβλήματα από το έντονο μπουρίνι, με πλημμυρισμένους δρόμους και πτώσεις δέντρων. Στη συνέχεια η κακοκαιρία κατευθύνθηκε νοτιότερα, χτυπώντας πολλές πόλεις της Θεσσαλίας.

Με ανακοίνωσή του στο twitter, ο μετεωρολόγος Θεόδωρος Κολυδάς αναφέρεται στην έναρξη των έντονων καιρικών φαινομένων στην Αττική, ενώ εφιστά την προσοχή των πολιτών που βρίσκονται στα νότια της πόλης. «Κινείται νότια . Προσοχή στον Σαρωνικό και μερικώς σε Ν. Ευβοικό .» γράφει συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με το meteo, το μεγαλύτερο ύψος βροχής έως τις 20:00 περίπου καταγράφηκε στην Κοίμηση Σερρών (29 χιλιοστά) ενώ το σύστημα καταγραφής κεραυνών «ΖΕΥΣ» κατέγραψε περίπου 7.400 κεραυνούς, 6.300 επάνω από την ξηρά και 1.100 επάνω από τη θάλασσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις