Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κατερίνα Παναγοπούλου: Δεν θεωρώ ότι η προσωπική μου ζωή πρέπει να απασχολεί τη δημοσιότητα

Κατερίνα Παναγοπούλου: Δεν θεωρώ ότι η π...

Όλα όσα είπε

«Γενικότερα όμως, ανέκαθεν ήμουν αντίθετη στο να μιλάω για την προσωπική μου ζωή», λέει η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την προσωπική της ζωή.

Μια όμορφη γυναίκα σαν κι εσένα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο για να αποδείξει την αξία της ως δημοσιογράφος;

Θα σου το αντιστρέψω και θα σου πω ότι αυτό που έχω διαπιστώσει εγώ είναι ότι μία καλή εμφάνιση λειτουργεί υποσυνείδητα θετικά δημιουργώντας μια καλή προδιάθεση. Πολλώ δε μάλλον σε χώρους όπως η τηλεόραση, που υπάρχει η δύναμη της εικόνας. Επομένως, μάλλον θετικά λειτουργεί και δεν πιστεύω πως πρέπει να το δαιμονοποιούμε.

Καταλαβαίνω πώς το ρωτάς, αλλά θα έλεγα ότι σε ένα τόσο ανταγωνιστικό επάγγελμα, στο οποίο οι επιδόσεις μετριούνται καθημερινά με νούμερα (πίνακες τηλεθέασης, «κλικ» για τους δημοσιογράφους των sites, αναγνωσιμότητες κ.ο.κ.), σβήνει η δυσπιστία απέναντι σε μια ωραία εμφάνιση και αυτό που μετράει είναι η ουσία.

Ναι, προφανώς υπάρχουν και κάποιοι που θα σε αντιμετωπίσουν με κλισέ, αλλά από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα δεν έδινα σημασία σε τέτοιες συμπεριφορές ούτε με επηρέασαν ποτέ.

Θα έκανες περισσότερες θυσίες για ένα σημαντικό ρεπορτάζ ή για ένα σύντροφο;

Θα κάνω πάντα θυσίες γι’ αυτό που με γεμίζει τη δεδομένη στιγμή και γι’ αυτό που με κάνει να νιώθω ευτυχισμένη. Και για τα δύο θα έκανα. Είμαι άνθρωπος του «όλα πολύ», που δίνεται ολοκληρωτικά και μπορεί να αφιερώσει τα πάντα για κάτι που θέλει ή πιστεύει, χωρίς να βάζει όρους και προϋποθέσεις. Είτε είναι σύντροφος είτε δουλειά. Αρκεί τα συναισθήματα να χτυπούν κόκκινο. Για μένα αυτό είναι το μόνο που μετράει: Να χτυπάει η καρδιά μου δυνατά.

Σε ενοχλεί να εισβάλλει η δημοσιότητα στην προσωπική σου ζωή;

Δεν θεωρώ ότι η προσωπική ζωή της παρουσιάστριας ενός κεντρικού δελτίου ειδήσεων πρέπει να απασχολεί τη δημοσιότητα. Και είμαι απόλυτη σε αυτό. Η επικαιρότητα είναι συχνά τόσο δυσάρεστη ή βαριά, που δεν έχει θέση η δημόσια διαφήμιση προσωπικής ευτυχίας. Άσε που έχω διαπιστώσει πως όταν κάποιος διαφημίζει την προσωπική του ευτυχία, συνήθως κάτι κρύβεται από πίσω.

Γενικότερα όμως, ανέκαθεν ήμουν αντίθετη στο να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Οι πολίτες περιμένουν από την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων να ενημερωθούν για θέματα όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία, η ακρίβεια ή η πολιτική κατάσταση και το τελευταίο που τους απασχολεί είναι να μάθουν πτυχές της προσωπικής της ζωής ή να την ακούν να μιλάει για τις σχέσεις της.  Επιπροσθέτως, ως δημοσιογράφος γνωρίζω καλά πως αν μπεις στο παιχνίδι αυτού του είδους της δημοσιότητας, μετά δεν έχει τέλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight