Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βάζετε καύσιμα "όπου να ναι" αρκεί να είναι φθηνά; - Δείτε τι βλέπουν στους κινητήρες μας στα συνεργεία - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Βάζετε καύσιμα "όπου να ναι&...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Οι μηχανικοί συνεργείων βλέπουν νοθεία στα καύσιμα

Ιδιοκτήτης συνεργείου της Πάτρας μας δείχνει το εσωτερικό κινητήρα ΙΧ αυτοκινήτου και διακρίνει τα αποτελέσματα κακής ποιότητας καυσίμου το οποίο κατέστρεψε τις βαλβίδες και εν συνεχεία ακόμη και το σώμα του κυλίνδρου. Επαγγελματίες στο χώρο των συνεργείων οχημάτων βλέπουν καθημερινά πολλά οχήματα και αντίστοιχες βλάβες.

Σύμφωνα με τον κο Τάσσο, πολλές από αυτές σχετίζονται με νοθευμένα καύσιμα τα οποία ειδικά αυτή την περίοδο εμφανίζονται πιο συχνά ως αιτία πρόκλησης βλαβών σε οχήματα. Οπως λένε οι μηχανικοί στα συνεργεία, για να γλιτώσει κανείς λίγα λεπτά στην βενζίνη ή ακόμη και το υγραέριο μπορεί άθελά του να καταστρέψει τον κινητήρα του, κάτι που θα του κοστίσει πολλαπλάσια.

Χαρακτηριστική ήταν η παρομοίωση που μας έφεραν συγκρίνοντας τα ρεζερβουάρ οχημάτων που έρχονται από το εξωτερικό και εκείνων που κινούνται στη χώρα μας και ακόμη στην ευρύτερη περιοχής της Αχαΐας. "Στα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων που έρχονται από το εξωτερικό μπορείς να βάλεις νερό όταν αδειάσουν και να το πιείς άφοβα. Τόσο καθαρά είναι τα ντεπόζιτά τους. Στα δικά μας δεν βλέπεις τον πάτο του ρεζερβουάρ από τα υπολείμματα", μας λέει ο κ. Τάσσος που δραστηριοποιείται στο συνεργείο του στην δυτική πλευρά της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις