Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λεχαινά: Τον χτύπησε μέσα στο σπίτι του, τον άφησε αιμόφυρτο και προσπάθησε να διαφύγει

Λεχαινά: Τον χτύπησε μέσα στο σπίτι του,...

Το περιστατικό ξυλοδαρμού του 67χρονου συνέβη μέσα στο ίδιο του το σπίτι,

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 28χρονος αλλοδαπός που φέρεται να ομολόγησε τον ξυλοδαρμό 67χρονου στα Λεχαινά. Ο 28χρονος προσήλθε αρχικά για απέλαση και κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του από τους Αστυνομικούς ομολόγησε ότι είχε χτυπήσει τον 67χρονο. Τελικά συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και έκθεση σε κίνδυνο.


Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό ξυλοδαρμού του 67χρονου συνέβη μέσα στο ίδιο του το σπίτι, όπου φιλοξενείτο και ο 28χρονος. Οι δύο τους φέρονται να λογομάχησαν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ο αλλοδαπός φέρεται να προκάλεσε τραύματα στο κεφάλι του ηλικιωμένου, χτυπώντας τον με την μαγκούρα που χρησιμοποιούσε ο 67χρονος, αλλά και με τα ίδια του τα χέρια.

 
Από τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχθηκε ο 67χρονος σωριάστηκε στο πάτωμα.

Ο 28χρονος άφησε τον ηλικιωμένο αιμόφυρτο και τράπηκε σε φυγή. Όμως, πριν εγκαταλείψει το διαμέρισμα φρόντισε να πετάξει στα σκουπίδια το μπαστούνι, το οποίο από τη σφοδρότητα των χτυπημάτων, είχε σπάσει, ενώ φεύγοντας κλείδωσε και την πόρτα.

 Ο 67χρονος παρέμεινε για μια ημέρα αβοήθητος, όταν ένας άγνωστος άνδρας ειδοποίησε τους αστυνομικούς του Α.Τ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τον ηλικιωμένο αιμόφυρτο και αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Πύργου.

 
Τελικά, όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών ο 28χρονος είχε διαφύγει στην Αχαΐα, όμως είχε σκοπό να επιστρέψει στα Λεχαινά.

Έτσι, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κατάφεραν να τον προσαγάγουν μόλις αποβιβάστηκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη στάση των Λεχαινών.

 πηγή patrisnews.com/

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις