Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Αννα Βίσση: «Είδωλο» με την ολόσωμη φόρμα της Ντούα Λίπα στο νέο της τραγούδι

Αννα Βίσση: «Είδωλο» με την ολόσωμη φόρμ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η αφρόκρεμα της διεθνούς μόδας-Μugler, Gaultier, Paco Rabanne- στο κορμί της αγέραστης «απόλυτης» Ελληνίδας star

H κοσμαγάπητη ερμηνεύτρια Αννα Βίσση επιστρέφει στο δισκογραφικό προσκήνιο με το τραγούδι «Αίμα» σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, με στόχο να πετύχει το μεγάλο hit αυτού του καλ0καιριού. Ένα παθιασμένιο, δυναμικό και εθιστικό κομμάτι που μόλις κυκλοφόρησε ως single από .την Panik Gold, μαζί με το music video του, στο οποίο η τραγουδίστρια αποδεικνύει τη διαχρονική σχέση της με την εξέλιξη της διεθνούς μόδας. Oι «κεραίες» της εστιάζουν ανέκαθεν σε ό,τι πιο πρωτοποριακό και επίκαιρο. Χάρη στην άψογη σιλουέτα της και στο rock ταμπεραμέντο της τολμάει looks που λίγες μπορούν να υιοθετήσουν.

Στο τρίλεπτο music video η Αννα αλλάζει τρία outfit. Τη βλέπουμε να βαδίζει φορώντας μια ολόσωμη φόρμα Thierry Mugler με διαφάνειες, συνδυασμένη με ψηλοτακουνες γόβες Saint Laurent. Πρόκειται για ένα ρούχο σαν καλσόν πάνω στο σώμα το οποίο φόρεσε η pop performer Ντούα Λίπα στην περιοδεία της από τις αρχές του έτους και στη συνέχεια «έσκισε» σε celebrities του εξωτερικού όπως οι Καρντάσιαν.

 Στη συνέχεια εμφανίζεται με  με κόκκινη δημιουργία  Jean Paul Gaultier, με το χαρακτηριστικό κωνικό μπούστο του οίκου με αξεσουάρ κόκκινες γόβες Zara και ένα κόκκινο bucket hat. Τελευταίο, μα εξίσου εντυπωσιακό, το look με τη μαύρη μακριά τουαλέτα του οίκου Paco Rabanne. Με κεντημένες πέρλες στον λαιμό και στα μανίκια και παπούστια René Caovilla δείχνει μοιραίο και επιβλητικό.

Τα μαλλιά της παρέμειναν στο ανέμελο φυσικό look που συνηθίζει. Το μακιγιάζ είναι αρχικά σκοτεινό με μαύρο χρώμα στα μάτια και λεπτομέρειες από μαύρες πέρλες και στρας, ενώ μετά έχει natural makeup με γραμμικό, super trendy eye liner.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View