Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Louboutin- Κακανιάς: Η κυρία Τεπενδρή στην collection Greekaba αφηγείται μια «άλλη» Οδύσσεια

Louboutin- Κακανιάς: Η κυρία Τεπενδρή στ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο διάσημος μετρ των υποδημάτων σμίγει με τον ελληνοαμερικανό εικαστικό με έμπνευση τη χώρα μας και φιλανθρωπικό σκοπό

Ξανά στο διεθνές προσκήνιο της μόδας η ελληνική ιστορία: Ο διάσημος «μάγος» των παπουτσιών και της κόκκινης σόλας Christian Louboutin  λανσάρει τη νέα capsule collection Greekaba, σε συνεργασία με τον ελληνοαμερικανό εικαστικό και στενό φίλο του, Κωνσταντίνο Κακανιά.

Εμπνευσμένη από τη θάλασσα και το ελληνικό τοπίο, απεικονίζει τις ταξιδιωτικές περιπέτειες του Louboutin στην Αθήνα και στα ελληνικά νησιά σαν μια μοντέρνα Οδύσσεια. Ο ήρωάς μας συνοδεύεται, όχι αναπάντεχα, από τις πλέον χαρακτηριστικές φιγούρες του Κακανιά, την εκκεντρική κυρία Τεπενδρή και το πιστό της σκυλάκι. Τσάντες και παπούτσια με την υπογραφή του κορυφαίου οίκου αναδεικνύουν την ελληνική δεξιοτεχνία μέσα από τα πλέον πολυτελή υλικά, κλείνουν το μάτι στις παραστάσεις των αρχαιοελληνικών αμφορέων και ταυτόχρονα εμπλουτίζουν την αισθητική ταυτότητα του brand με τη γνώριμη, παιχνιδιάρικη τεχνοτροπία του Κωνσταντίνου Κακανιά.

 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε κοινωφελή σκοπό, εν προκειμένω στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», η οποία αποτελείται από εννέα οργανώσεις που υποστηρίζουν παιδιά, νέους ενήλικες με αναπηρίες και τις οικογένειές τους.

*Αν σας ενδιαφέρουν τα αξεσουάρ, θα τα βρείτε on line από 1/6 και στις αθηναικές μπουτίκ Enny Monaco

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View