Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

ΔΕΙΤΕ το τρέιλερ του νέου Mission impossible με τον Τομ Κρουζ

ΔΕΙΤΕ το τρέιλερ του νέου Mission imposs...

Ο τίτλος του είναι «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ο» και θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουλίου 2023 - Θα το δούμε και στην Πάτρα

Με το «Top Gun: Maverick» προ των πυλών για προβολή, ήρθαν τα καλά νέα και για την άλλη πολυαναμενόμενη ταινία του Τομ Κρουζ. Ο λόγος για το φιλμ «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ο – Mission: Impossible Dead Reckoning Part 1», το διαφημιστικό τρέιλερ του οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα ενόψει της κυκλοφορίας της ταινίας τους κινηματoγράφους το 2023. Στην Ελλάδα θα δούμε την ταινία σε διανομή από την ODEON.

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ ΜακΚουάρι.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Βινγκ Ρέιμς, Σάιμον Πεγκ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Βανέσα Κίρμπι, Χέιλι Άτγουελ, Σέι Γουίγκαμ, Πομ Κλεμεντιέφ, Εσάι Μοράλες, Χένρι Τσέρνι, Ρομπ Ντέλανεϊ, Κάρι Έλγουις, Ιντίρα Βάρμα, Μαρκ Γκάτις, Τσαρλς Παρνέλ, Γκρεγκ Ταρζάν Ντέιβις, Φρέντερικ Σμιντ.

Η ταινία πέρασε τις ταλαιπωρίες της καθώς έπεσε πάνω στην πανδημία του covid 19 που είχε ως συνέπεια να διακοπούν κάποια στιγμή τα γυρίσματα. Ωστόσο όλα πήγαν καλά χάρη και στην τελειομανία του Κρουζ.

Γυρίσματα έγιναν και στη γειτονική Ιταλία.

Όπως διαβάσαμε στο flix.gr, το πρώτο μέρος (γι’ αυτό και στον τίτλο Part 1) αναμένεται στις αίθουσες στις 14 Ιουλίου 2023, σε 1 χρόνο και κάτι από τώρα ενώ το δεύτερο μέρος έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιουνίου 2024.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι επικίνδυνες σκηνές έκανε εδώ ο Τομ Κρουζ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture