Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: 7χρονος παραλίγο να πνιγεί με λουρί σκύλου

Κρήτη: 7χρονος παραλίγο να πνιγεί με λουρί σκύλου

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τον τραυματισμό του

Παραλίγο τραγωδία στην παιδική χαρά της Αγίας Βαρβάρας στα Καμίνια, στην Κρήτη. Όπως περιέγραψε η μητέρα ενός 7χρονου, ο γιος της, λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, όταν το λουρί σκύλου, μπλέχτηκε στον λαιμό του.

Όλα έγιναν, όπως κατήγγειλε η μητέρα στο «Ράδιο Κρήτη», το απόγευμα της Κυριακής, όταν το παιδί της και πολλά άλλα, έπαιζαν αμέριμνα.

 Στην είσοδο της παιδικής χαράς, ήταν δεμένος ένας δεσποζόμενος σκύλος. Κάποια στιγμή, ο 7χρονος γλίστρησε, ο σκύλος πιθανώς, φοβήθηκε και πήγε να ξεφύγει, με αποτέλεσμα ο λαιμός του γιου της να μπλεχτεί στο λουρί του ζώου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ekriti.gr.

 «Το λουρί ήταν λεπτό σαν συρματόσκοινο. Ο γιος μου κόντεψε να πνιγεί. Μάλιστα ο γιατρός που τον εξέτασε είπε ότι το σκοινί λίγο έλειψε να του κόψει την καρωτίδα», δήλωσε η γυναίκα και πρόσθεσε:

«Όλοι αγαπάμε τα σκυλιά, αλλά οι ιδιοκτήτες οφείλουν να είναι προσεκτικοί, όταν στο χώρο βρίσκονται μικρά παιδιά».

 Η μητέρα κατήγγειλε επίσης ότι η ιδιοκτήτρια του σκύλου, τον είχε δέσει στην είσοδο της παιδικής χαράς, και είχε απομακρυνθεί. Μάλιστα μετά το περιστατικό η μητέρα …την έψαχνε για να την ενημερώσει για το συμβάν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις