Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελένη Τσολάκη: «Θα επέστρεφα σε πάνελ, δεν θα είχα πρόβλημα»

Ελένη Τσολάκη: «Θα επέστρεφα σε πάνελ, δ...

"Στο Happy Day ήμουν μόλις τέσσερα χρόνια και αισθάνομαι σαν να ήμουν 10"

Η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, στη δύσκολη φετινή τηλεοπτική σεζόν αλλά και στα επόμενα επαγγελματικά της σχέσια.

 Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο Happy Day ήμουν μόλις τέσσερα χρόνια και αισθάνομαι σαν να ήμουν 10! Ακόμα ο κόσμος έξω μου λέει για το Happy Day γιατί έκανα και το κομμάτι του καιρού, που ήταν πολύ χαρακτηριστικό. Όταν ξυπνάς 5:30, στις 8:10 που έβγαινε αυτό το κομμάτι ήμουν ήδη στον τρίτο καφέ. Ακόμα έχω αυτή τη μανία του πρωινού ξυπνήματος. Τώρα, μάλιστα, πιο πολύ».

«Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη αυτή την εποχή από ψυχαγωγία και από ένα χαμόγελο. Έχει ανάγκη να δει και κάτι θετικά πια. Θέλουν λίγη χαρά, ναι, μου λείπει και μένα λίγη χαρά. Η αλήθεια είναι πως όποια εκπομπή έχουμε φέτος απέναντι είναι εκπομπές που είναι στημένες, δουλεμένες, έχουν δώσει τις εξετάσεις τους και έχουν το κοινό τους. Σίγουρα ο κόσμος τις εμπιστεύεται. Από την άλλη όμως πλευρά, αν σκεφτούμε έτσι… δεν θα πρέπει να πηγαίνω καθόλου για δουλειά το Σαββατοκύριακο! Να κάτσω στο σπίτι μου»

 «Θα μπορούσα να επιστρέψω σε ένα πάνελ, δεν θα είχα πρόβλημα. Ανάλογα βέβαια με την σύνθεση. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το τι πράγματα παίρνεις από τους ανθρώπους. Αν δηλαδή σε μια εκπομπή είναι ένας κεντρικός παρουσιαστής που μόνο όφελος θα έχω εγώ να πάρω και εμπειρία. Δεν θα είχα πρόβλημα» συμπλήρωσε η Ελένη Τσολάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight