Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αυτοψία στο δρόμο για την Πλαζ- Έργα για την αποκατάσταση μετά τη θεομηνία αλλά και χαλίκι για να ...στρώσει η παραλία- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτοψία στο δρόμο για την Πλαζ- Έ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Η πλαζ υποδέχεται ήδη τους πρώτους λουόμενους

 Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η πλαζ της Πάτρας έχει αρχίσει ήδη να υποδέχεται λουόμενους. Ωστόσο η περιοχή επλήγη σφόδρα από τη θεομηνία του Νοεμβρίου και τα σημάδια είναι μέχρι και σήμερα ορατά παρά τις όποιες διορθωτικές κινήσεις.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr o αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς, «ένα κομμάτι του παραλιακού  δρόμου μέχρι και το camping στρώθηκε έτσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα οι οδηγοί να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους. Πιο συγκεκριμένα η εικόνα στην περιοχή από την Αγίου Κωνσταντίνου μέχρι και το camping της Αγυιάς έχει βελτιωθεί κατά πολύ. Όλο το χειμώνα το κομμάτι της παραλίας είχε διαβρωθεί λόγω της θεομηνίας του Νοεμβρίου».

Ο κ. Κορδάς ανέφερε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα έργα στην περιοχή και ότι μέσα στο έλος θα φτιαχτεί ένα θεατράκι 400 θέσεων αλλά και ένα parking 400 θέσεων. Ωστόσο ο ίδιος τονίζει πως σκοπός δεν είναι να υπάρξει εμπορευματοποίηση της παραλίας αλλά να υπάρχει πρόσβαση για όλους του λουόμενους που μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Όπως βλέπετε καισ τις φωτογραφίες, εκτελούνται ήδη έργα αποκατάστασης σε σημεία του ποδηλατόδρομου που είχαν πληγεί από τη θεομηνία ενώ αίσθηση [προκαλεί η κάλυψη με αμμοχάλικο "φαγωμένων" από τη διάβρωση σημείων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις