Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φοιτητικές εκλογές: Επιστρέφουν μετά από μια τριετία σε υποτονικό το κλίμα

Φοιτητικές εκλογές: Επιστρέφουν μετά από...

Οι φοιτητές ψηφίζουν στο 13ο Ενιαίου Λυκείου Πατρών (πρώην Πολυκλαδικό) στην οδό Κανακάρη από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Τα lockdown του κορωνοϊού την τελευταία διετία, η απαξίωση της νεολαίας σε ο,τι αφορά στην πολιτική και η αναγκαστική - λόγω συνθηκών- "απενεργοποίηση" των φοιτητικων παρατάξεων το προηγούμενο διάστημα αποτελούν τα «αγκάθια» των φετινών φοιτητικών εκλογών που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη.

Οι φοιτητές επιστρέφουν στις κάλπες μετά από τρία χρόνια (η τελευταία εκλογική διαδικασία έγινε το 2019) προκειμένου να εκλέξουν τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των φοιτητικών τους συλλόγων.

Το μεγάλο στοίχημα είναι η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία (το 2019 είχαν ψηφίσει 7.465 φοιτητές) που θα διεξαχθεί στους χώρους του 13ου Ενιαίου Λυκείου Πατρών (πρώην Πολυκλαδικό) στην οδό Κανακάρη από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Η παράταξη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ θα επιδιώξει για ακόμη μία φορά την πρωτιά ενώ οι άλλες δύο επίσης, κυρίαρχες παρατάξεις, της ΠΑΣΠ και της Πανσπουδαστικής που «μοιράζονται» αρκετούς φοιτητικούς συλλόγους θα εστιάσουν σε μείζονα ζητήματα, με κυρίαρχο την έναρξη λειτουργίας της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις