Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα "bold" της ομιλίας Μητσοτάκη στο Κογκρέσο από τον Πατρινό δημοσιογράφο Χρ. Αθανασάτο στην Ουάσινγκτον- ΒΙΝΤΕΟ

Τα "bold" της ομιλίας Μητσοτάκ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τα στοιχεία της ομιλίας Μητσοτάκη στο Κογκρέσο και το παρατεταμένο χειροκρότημα

Σε κοινή συνεδρίαση των δυο σωμάτων του αμερικανικού Κογκρέσου (στη Βουλή και τη Γερουσία) μίλησε σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Βουλής των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζι. Η ομιλία του πρωθυπουργού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στην Ουάσιγκτον μια ημέρα μετά την συνάντηση του στον Λευκό Οίκο με τον αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών σε μια κοινή συνεδρίαση των δύο νομοθετικών σωμάτων του Κογκρέσου και καταχειροκροτήθηκε τόσο κατά την έναρξη όσο και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. Σε βαθμό που και ο ίδιος αστειευόμενος είπε πως τέτοιο χειροκρότημα δεν το λαμβάνει ούτε από τα μέλη της κοινοβουλευτικής του ομάδας στην Ελληνική βουλή.

Το thebest.gr μίλησε με τον πατρινό δημοσιογράφο Χριστόδουλο Αθανασάτο ο οποίος καλύπτει λεπτό προς λεπτό τις επαφές του Έλληνα πρωθυπουργού κατά την επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον. 

Ερωτηθείς από το thebest.gr για τη θέρμη με την οποία αντιμετωπίστηκε ο έλληνας πρωθυπουργός, ο πατρινός δημοσιογράφος Χριστόδουλος Αθανασάτος υποστήριξε πως ήταν ειλικρινής δεδομένης της ελληνικής ομογένειας αλλά ακόμη και εκείνου του ρόλου και της ανάλογης στήριξης από την ελληνική ομογένεια που είχε στο παρελθόν ο ίδιος ο Μπάιντεν. 

Ακούστε τι μας είπε για όσα τόνισε κατά την ομιλία του ο Έλληνας πρωθυπουργός

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις