Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Δεν θα δει ποτέ τη Λυδία ο δολοφόνος - Αλλαγή στο επίθετο της για να μη συνδεθεί μαζί του», δηλώνει ο πατέρας της Καρολάιν

«Δεν θα δει ποτέ τη Λυδία ο δολοφόνος - ...

Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή ο δολοφόνος

Την ελάχιστη δυνατή δικαίωση μπορούν να αισθάνονται πλέον οι γονείς της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς καθώς άκουσαν από το δικαστήριο να επιβάλει χθες Δευτέρα την ποινή της ισόβιας κάθειρξης συν 11, ετών στον γυναικοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που σκότωσε τη σύζυγό του αλλά και τον σκύλο του ζεύγους στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών και για εβδομάδες έπαιζε θέατρο υποστηρίζοντας ότι κακοποιοί που είχαν εισβάλει στο σπίτι διέπραξαν το φριχτό έγκλημα.

«Τώρα που η μοίρα του έχει διευθετηθεί, η Σούζαν και εγώ μπορούμε να προχωρήσουμε. Σκοπεύω να αλλάξω το επίθετο  της Λυδίας με αυτό της μητέρας της, ώστε να μη συνδεθεί ποτέ με αυτό το απεχθές πλάσμα. Θα φροντίσω να μην δει ποτέ την κόρη του ή να μην έχει καμία επαφή μαζί της», σημειώνει ο πατέρας το θύματο στην πρώτη του αντίδρασημετά την απόφαση του δικαστηρίου.

 Ο κύριος Ντέιβιντ Κράουτς μιλώντας στη βρετανική DailyMail, ξεκαθάρισε ότι καμία ποινή φυλάκισης δεν μπορεί να φέρει πίσω την κόρη του αλλά δήλωσε ικανοποιημένος από το ότι το δικαστήριο δεν πίστεψε «τις βρώμικες ανοησίες» που υποστήριξε ο δολοφόνος κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του.

 «Είμαι ακόμη πιο ικανοποιημένος που γνωρίζω ότι θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, που είναι η πιο σκληρή φυλακή της Ελλάδας» και σημειώνει ότι θεωρεί ότι η χώρα μας έχει «ένα από τα χειρότερα σωφρονιστικά συστήματα στην Ευρώπη», ενώ προσθέτει:

«Όταν τελικά ολοκληρώσει την ποινή του, από την οποία πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί να μην επιβιώσει, θα είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος, ένας συντετριμμένος άνθρωπος, και θα δείχνει πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία».

Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή ο δολοφόνος
 

Αν η απόφαση δεν αλλάξει στο Εφετείο, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μείνει μέσα στη φυλακή γύρω στα 19 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, 16 χρόνια από την ισόβια κάθειρξη και ακόμα περίπου 3 χρόνια από την ποινή των 11,5 ετών.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε να δει τη μικρή Λυδία όταν αποφυλακιστεί, αλλά ο δικηγόρος της οικογένειας ξεκαθάρισε ότι, «θα φροντίσουμε να μη συμβεί αυτό», ενώ και οι ψυχίατροι, σημειώνουν ότι αυτή θα ήταν καταστροφική συνάντηση για τη ζωή της Λυδίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις