Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Γιώργος Σαρρής αποκαλύπτει: Για αυτό το λόγο διαλύθηκαν οι Ζιγκ Ζαγκ

Ο Γιώργος Σαρρής αποκαλύπτει: Για αυτό τ...

Αποκαλύψεις από τον Γιώργο Σαρρή

O Γιώργος Σαρρής αναφέρθηκε στο τέλος των Ζιγκ Ζαγκ και στην πολυετή καριέρα του.

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την αγάπη που πήρε από τον κόσμο και τα προβλήματα που είχε το γκρουπ.

«Ήμασταν ίσως το συγκρότημα που κράτησε περισσότερο από όλα. Ήμασταν 16-17 χρόνια όλοι μαζί και μετά το λογικό ήταν να αρχίσει να πέφτει η δημοτικότητα. Εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα και οι εκνευρισμοί. Διαφωνίες ως προς την πορεία του γκρουπ. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα διαλυθεί το συγκρότημα και δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτό. Έμεινα τρία χρόνια εκτός αλλά η εποχή είχε αλλάξει και κάναμε διαφορετικά πράγματα. Είναι χημική ένωση το συγκρότημα. Ήμασταν 4 διαφορετικά άτομα που μερικές φορές δεν μοιάζαμε σε τίποτα μεταξύ μας. Περάσαμε τρομερά αυτά τα 20 χρόνια, χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες ή κόντρες και απορούσαμε κι εμείς οι ίδιοι» αποκάλυψε ο Γιώργος Σαρρής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Για τη σύζυγό του με την οποία χώρισαν αλλά ξαναπαντρεύτηκαν ο Γιώργος Σαρρής είπε: «Ξαναπαντρευτήκαμε. Ο γάμος είναι ένα σχολείο που πρέπει να το περάσουμε όλοι, είναι η ουσία, μας μαθαίνει με έναν τρόπο πως ανήκουμε κάπου. Είχαν έρθει όλα πάρα πολύ γρήγορα, δεν με τρέλαναν έτσι ώστε να γίνω κάποιος άλλος άνθρωπος, αλλα επηρεάστηκα από την επιτυχία.

Σκεφτόμουν ότι κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σου απαγορεύσει να κάνεις ότι θέλεις. Αυτό στεναχώρησε και άλλους ανθρώπους. Η φύση της τέχνης είναι τέτοια που σου δίνει ελευθερία. Η τέχνη και η καταστροφή είναι πολύ κοντά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight