Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άγγελος Μπράτης: «Δεν γνώριζα ότι έχω κατάθλιψη μέχρι που έπαθα μια πολύ μεγάλη κρίση άγχους»

Άγγελος Μπράτης: «Δεν γνώριζα ότι έχω κα...

"Πρέπει να φτάσεις σε ένα σημείο τόσο χαμηλό που να μην έχεις διέξοδο για να την καταλάβεις"

Ο Άγγελος Μπράτης, ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για την απόφαση να μη βρίσκεται στο νέο κύκλο του GNTN, την Βίκυ Καγιά καθώς και στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγελος Μπράτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κοινή συναινέσει ήταν η απόφαση να μην είμαι στον επόμενο κύκλο του GNTM. Εγώ θεωρώ ότι κάθε πράγμα πρέπει να κλείνει τον κύκλο του. Νομίζω ότι τα κατάφερα πάρα πολύ καλά. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα, κυρίως για τον εαυτό μου, έκανα φίλους και είχα μια τέλεια συνεργασία με την παραγωγή. Η Βίκυ Καγιά ήταν αυτή που με πήγε εκεί, επέμενε τόσο πολύ να πάω και μου έδωσε το έναυσμα να το κάνω. Την θεωρώ ενός είδους μέντορα για μένα στην τηλεόραση».

«Θα με ενδιέφερε σίγουρα να κάνω ξανά κάτι στην τηλεόραση αρκεί να είναι κάτι διαφορετικό. Προς το παρόν είχα μόνο μια πρόταση που είπα όχι μέσα σε δυο ώρες».

«Το πρόβλημα με την κατάθλιψη είναι ότι δεν την αναγνωρίζεις. Πρέπει να φτάσεις σε ένα σημείο τόσο χαμηλό που να μην έχεις διέξοδο για να την καταλάβεις. Ούτε εγώ γνώριζα ότι έχω κατάθλιψη, απλώς έτυχε να πάθω μία πολύ μεγάλη κρίση άγχους και από εκεί να αποκαλυφθεί. Έγινε λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον πρώτο κύκλο του GNTM» συμπλήρωσε ο Άγγελος Μπράτης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight