Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Υπήρχαν φωτογράφοι που μας ζητούσαν να γδυθούμε, χωρίς να υπάρχει λόγος»

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Υπήρχαν φωτογρά...

Το μοντέλο μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας της

Συνέντευξη παραχώρησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και αναφέρθηκε στην καριέρα της στο μόντελινγκ, τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, αλλά και τον νέο κύκλο του GNTM.

Το μοντέλο αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία και τα όνειρα που είχε.

«Δεν ήμουν ποτέ το κορίτσι που έβλεπε μόντελινγκ στην τηλεόραση και έλεγε ότι θέλει να κάνει αυτό. Μου βγήκε πιο μετά, στα εφηβικά μου χρόνια. Με βρήκανε έξω από το σχολείο, μου δώσανε μια κάρτα και μου είπαν πρέπει οπωσδήποτε να γίνεις μοντέλο. Στην αρχή, δίστασα», είπε χαρακτηριστικά.

«Με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ γνωριστήκαμε σε ένα κάστινγκ και μου είπε ότι αγαπάει πολύ την Ελλάδα», συμπλήρωσε για τη γνωριμία της με τον διάσημο σχεδιαστή.

Όπως είπε στη συνέχεια, έχουν τύχει και στην ίδια κάποια δυσάρεστα περιστατικά στην καριέρα της. «Έχω νιώσει άβολα σε κάστινγκ, γιατί κάποιοι φωτογράφοι μας ζήταγαν να βγάλουμε τα ρούχα μας, χωρίς να υπάρχει λόγος», εξήγησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Αναφορικά με την εμπειρία της στην κριτική επιτροπή του GNTM, το μοντέλο ανέφερε: «Είπα ναι στην πρόταση, γιατί δεν το σκέφτηκα σαν ριάλιτι μόδας. Σκεφτόμουν ότι είναι εξέλιξη της καριέρας μου. Ήμουν αρκετά ρεαλιστική στο show, δεν είχα αυτές τις έντονες αντιδράσεις που ίσως ήθελαν ή είχαν δει στο παρελθόν».

Για τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, που ήταν πολύ έντονη κατά τη συμμετοχή της στο GNTM, ανέφερε πως δεν την άγχωσε καθόλου.

«Δεν με άγχωσε η σύγκριση. Δεν ήμασταν ποτέ φίλες με τη Βίκυ, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Δεν έχω καταλάβει ποια ακριβώς είναι η ολική επαναφορά του show, πέρα από το ότι θα είναι μόνο γυναίκες. Ξέρω μόνο πως θα είναι η Βίκυ Καγιά κι ο Γιώργος Καράβας, δεν ξέρω κάτι παραπάνω», είπε κλείνοντας το μοντέλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight