Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μουτσινάς για Survivor: «Είναι σαπίλα πλέον, ας γυρίσουν σπίτια τους»

Μουτσινάς για Survivor: «Είναι σαπίλα πλ...

Όσα δήλωσε ο παρουσιαστής

Τα «καρφιά» του κατά του Survivor έριξε ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την εκπομπή του.

Αφορμή για τα σχόλια του παρουσιαστή στο «Καλό Μεσημεράκι» στάθηκε ο νέος καβγάς στην καλύβα των Μπλε και ο έντονος εκνευρισμός του Στάθη Σχίζα.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε: «Σαπίλα είναι, αλλά έχει μεγάλο ποσοστό θεωρώ, γιατί κάπως τους ξύνει. Ο άλλος χθες δεν έσπασε όλα τα παιχνίδια; Είδα ότι τα κάνανε ρημαδιό και πήρε μια ποινή. Μα, διώξτε τους! Κλείστε το αρχικά! Παιδιά, είναι ένα κοινωνικό πείραμα κι έχει βγει το αποτέλεσμα. Οι παίκτες δεν μπορούν άλλο, μάλλον είναι πολλά τα νεύρα τους».

Νίκος Μουτσινάς: Ρίχνει τα «βέλη» του κατά του Survivor 

«Εγώ πόσες φορές δηλαδή, έχω χάσει εδώ πέρα και δεν έχω σπάσει -ας πούμε- το σκηνικό; Που θα μπορούσα να το κάνω. Εγώ όμως, τρώω, κάνω το μπάνιο μου, πάω σπίτι μου και ξανάρχομαι. Ο άλλος που είναι εκεί πέρα, προφανώς και τρελαίνεται», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, ο παρουσιαστής τόνισε πως το ριάλιτι επιβίωσης πρέπει να σταματήσει εδώ, καθώς τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν.

«Εγώ θεωρώ πως σιγά σιγά πρέπει να γυρίσουν σπίτι τους, ας κάνουν μια τελευταία βουτιά. Είναι πολύ το πράγμα, πάρα πολλή ένταση και θυμός», είπε κλείνοντας ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight