Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Για την ενίσχυση της "Πρότασης" η παράσταση της Δευτέρας των Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας-Αχαΐας

Πάτρα: Για την ενίσχυση της "Πρότασ...

Στο Θέατρο Αγορά στις 21.00 - Πρόκειται για το κωμικό έργο της Πένυς Φυλακτάκη "Φτυστός ο Μακαρίτης"

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας-Αχαΐας ανεβάζει ξανά αυτή την περίοδο το θεατρικό έργο της Πένυ Φυλακτάκη με τίτλο «Φτυστός ο μακαρίτης», σε σκηνοθεσία Ηλία Αναστασόπουλου στο θέατρο «Αγορά», στην οδό Καραϊσκάκη 149.

Πρόκειται για επανάληψη της ξεκαρδιστικής παράστασης που ανέβασε η συγκεκριμένη θεατρική ομάδα, την περασμένη καλοκαιρινή περίοδο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας 2021.

Μια αστεία και ξεκαρδιστική ιστορία εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια των θεατών, χαρίζοντάς τους στιγμές αστείρευτου γέλιου. Ο ήρωάς της  Μιχάλης Μπεζενόγλου, κατά κόσμον Μισέλ Μπεζέν,  είναι πνιγμένος στα χρέη. Ως εδώ όλα μοιάζουν απλά και καθημερινά. Ποιος  Έλληνας άλλωστε σήμερα δεν έχει χρέη;  Το παράδοξο  του πράγματος  έγκειται όμως στην αιτία  που οδήγησε τον ήρωά  μας σε αυτή τη κατάσταση.  Βλέπετε η οικονομική του δυσχέρεια δεν οφείλεται  ούτε σε κακούς χειρισμούς, ούτε στη γενική άσχημη κατάσταση της αγοράς, ούτε στο ότι κάποιος τον εξαπάτησε. Οφείλεται στη κληρονομικότητα!

Όπως είδαμε στην σχετική αφίσα, τα έσοδα της παράστασης της Δευτέρας 16 Μαΐου 2022 στις 9 το βράδυ, θα διατεθούν για την ενίσχυση των προγραμμάτων πρόληψης της Κίνησης Πρόταση για έναν άλλο τρόπο ζωής.

Για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στους : Μουζακιώτη Αλέξη 697 750 0606 και Κάργα Δημήτρη 694 229 5606.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture