Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Jacquemus: Εστησε το… μπάνιο του, αυτόματο πωλητή και αποδυτήρια πισίνας στα Selfridges

Jacquemus: Εστησε το… μπάνιο του, αυτόμα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο κούκλος γάλλος designer άνοιξε το τιρκουάζ pop up store «Le Bleu» που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Λονδίνο

Για περιορισμένο διάστημα θα λειτουργήσει στα πολυκαταστήματα Selgridges στην πολυσύχναστη λεωφόρο Oxford του Λονδίνου, το ευρηματικό pop up store του δημοφιλούς και πολύ γοητευτικού σχεδιαστή Simon Porte Jacquemus. Πασίγνωστος για τις τσάντες, τα ιδιαίτερα αξεσουάρ και το style της Νότιας Γαλλίας, ο διάσημος δημιουργός παρουσίασε έναν, αναπάντεχο χώρο που έγινε αυτόματα είδηση. Το ολοκαίνουριο Jacquemus 24/24 μόλις άνοιξε και μιμείται το περιβάλλον του μπάνιου του. Με τίτλο «Le Bleu» δημιουργεί εμπειρίες Jacquemus που σχετίζονται με το νερό. Αλλωστε Le Splash ονομάζεται και η συλλογή του designer για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022, που παρουσίασε στη Χαβάη. Πλέον το αγαπημένο του χρώμα είναι το ανοιχτό μπλε και όχι το ροζ.

 

Ο κόσμος περιηγείται σε τρεις διαφορετικούς χώρους που έχουν στηθεί στα Selfridges για να προσφέρουν έκπληξη και χιούμορ ταυτόχρονα με το Shopping. Αρχικά, μπαίνεις  στο The Corner shop  που μοιάζει μ’ ένα σουρεαλιστικό μπάνιο φτιαγμένο από μπλε πλακάκια, με νιπτήρες και ντουζιέρες από τις οποίες τρέχει νερό, μια τεράστια οδοντόπαστα στη βιτρίνα, και φυσικά,  είδη Jacquemus, που θα βρει αποκλειστικά κανείς μόνο εδώ. Στη συνέχεια, περνάς στο Le Vestiaire, που  μιμείται τα αποδυτήρια μίας πισίνας, προσφέροντας στους αγοραστές μία 3D εμπειρία.  Τέλος,  λειτουργεί ο αυτόματος πωλητής  από τον οποίο μπορεί να αγοράσει τις φημισμένες τσάντες Chiquito και Bambino, αποκλειστικά σε μπλε χρώμα (το μπλε της πισίνας, όπως το ονομάζει το brand) 24 το 24ωρο.

Να θυμίσουμε ότι το concept του αυτόματου πωλητή πρωτο παρουσιάστηκε πριν τα Χριστούγεννα στο Παρίσι, αφιερωμένο τότε στο ροζ χρώμα, ενώ είχε ακολουθήσει και το pop-up κατάστημα με αυτόματο πωλητή στο Μιλάνο, στην αυλή του Palazzo Clerici, το οποίο ήταν αφιερωμένο στο λευκό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View