Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Άγνωστοι "βανδάλισαν" μέρος της υπαίθριας έκθεσης στα Ψηλαλώνια -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άγνωστοι "βανδάλισαν" μ...

Ο δράστης ή οι δράστες κατέστρεψαν εκθέματα που είναι αναρτημένα στα ειδικά σταντ και αφορούν στους αστικούς προσφυγικούς συνοικισμούς της πόλης

Μετά τις παιδικές χαρές, τον δημοτικό ηλεκτροφωτισμό, τα δημοτικά κτίρια, το άνθινο ρολόι της Τριών Συμμάχων, αυτή τη φορά σειρά είχε για να βανδαλιστεί μέρος από την σημαντική υπαίθρια έκθεση αρχειακού υλικού, που έχει στήσει στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, σε συνεργασία με το τμήμα Αχαΐας των Γενικών Αρχείων του Κράτους.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Πολιτιστικού Οργανισμού, ο δράστης ή οι δράστες κατέστρεψαν εκθέματα που είναι αναρτημένα στα ειδικά σταντ, μέσα από τα οποία με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή, αναδεικνύονται «Οι αστικοί προσφυγικοί συνοικισμοί στην Πάτρα μέσα από τα Γενικά Αρχεία του κράτους – Τμήμα Γ.Α.Κ. Αχαΐας».

Η  έκθεση και το ταξίδι μνήμης που επιχειρείται μέσα από αυτή, όχι μόνο θα αποκατασταθεί αλλά θα αναπτυχθεί και σε άλλους χώρους της πόλης μας.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι άγνωστοι δράστες πήγαν και ζωγράφισαν και μουτζούρωσαν κάποια από τα σταντ με τα εκθέματα, γεγονός που δείχνει το λιγότερο, έλλειψη σεβασμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις