Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Λεωφορείον η «παλαιότητα»- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Λεωφορείον η «παλαιότητα»- ΦΩΤΟ

Μετακινούμαστε ακόμη με λεωφορεία όπου ο Μ.Ο. ηλικίας του στόλου είναι 20 ετών

Την ίδια ώρα που στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προχωρά ο διαγωνισμός για την αντικατάσταση παλιών αστικών λεωφορείων έχοντας ως στόχο να ανανεωθούν τα οχήματα που θα κυκλοφορούν στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, τα περισσότερα εξ’ αυτών ηλεκτρικά, στην Πάτρα μετακινούμαστε ακόμη με λεωφορεία όπου ο Μ.Ο. ηλικίας του στόλου είναι 20 ετών! Ορισμένα που έχουν αντικατασταθεί στο πρόσφατο παρελθόν θα έπρεπε ήδη να αντικατασταθούν ξανά αν ίσχυε το όριο απόσυρσης των 23 ετών!!!
Κυκλοφορούν ακόμα λεωφορεία με σκαλοπάτια στα οποία με δυσκολία ανεβαίνουν οι ηλικιωμένοι, μαμάδες με αμαξίδια, μικρά παιδάκια η άτομα με προβλήματα υγείας, αλλά και κάποια (ευτυχώς λίγα τα οποία θυμίζουν εποχής δεκαετίας 80) λεωφορεία που κατά καιρούς «φυλλοροούν» λόγω παλαιότητας τρομάζοντας τους επιβάτες, όπως συνέβη πρόσφατα με τον επιβάτη στην περιοχή του σταδίου της Παναχαϊκής που κάλεσε την τροχαία.
Περί περιβαλλοντικής επιβάρυνσης ούτε λόγος αφού η πλειονότητα των οχημάτων είναι πεπαλαιωμένης τεχνολογίας εκπομπών καυσαερίων euro 2, 3 &4.
Δείτε φωτό από τα λεωφορεία που κυκλοφορούν στην Πάτρα, ακόμη και σήμερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις