Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο τουρνουά ποδοσφαίρου "Σάκης Ξένος" στο Παμπελοποννησιακό, ο Κώστας Πελετίδης

Στο τουρνουά ποδοσφαίρου "Σάκης Ξέν...

Ο Δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του, που έγινε σε κλίμα συγκίνησης, αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και στην προσφορά του Σάκη Ξένου

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παρέστη, σήμερα (Τετάρτη 27 Απριλίου) το απόγευμα, στο φιλικό τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Σάκη Ξένου, που έγινε στους αγωνιστικούς χώρους του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Στο τουρνουά πήραν μέρος οι ομάδες που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου εργαζομένων.

Ο Δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του, που έγινε σε κλίμα συγκίνησης, αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και στην προσφορά του Σάκη Ξένου, τόσο ως υπαλλήλου του Δήμου, όσο και ως αθλητή και απένειμε αναμνηστικό κύπελλο στην οικογένειά του. Για την προσωπικότητα του Σάκη Ξένου μίλησε και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, Φίλιππος Καραμούζης.

Ο Πρόεδρος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, Βασίλης Ζώτος αναφέρθηκε στην ανασυγκρότηση και στον εκσυγχρονισμό του Σταδίου που έγινε τα τελευταία χρόνια.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, ο Υποστράτηγος Πυροσβεστικής Νίκος Ρουμελιώτης, Συντονιστής Νοτίου Ελλάδας, το μέλος του Δ.Σ. του ΠΕΑΚ, Μιχάλης Κουρέτας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πάτρα η δική μας πόλη», Νίκος Τζανάκος, το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Δημοτικών Γηπέδων Ποδοσφαίρου, Ηλίας Γεωργακόπουλος, τα μέλη της Δ.Ε. του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, Χρήστος Γερολυμάτος και Αργύρης Αργυράτος, το μέλος του Δ.Σ. Προπονητών Ποδοσφαίρου, Θανάσης Τσιρόπουλος.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο φίλος και συνεργάτης του Σάκη Ξένου, Θεόδωρος Αργυράτος, μέλος της Δ.Ε. του Παμπελοποννησιακού.

Στο τέλος του τουρνουά, έγινε απονομή αναμνηστικών μεταλλίων σε όσους αγωνίστηκαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις