Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λαμπάδα κλαρίνο, σουβλάκι, δεινόσαυρος... Τι θα δούμε το φετινό Πάσχα - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Λαμπάδα κλαρίνο, σουβλάκι, δεινόσαυρος.....
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Αστείρευτες οι ιδέες για μικρούς και μεγάλους

Ατελείωτες ιδέες για μικρούς και μεγάλους σε λαμπάδες για το φετινό πάσχα. Οι διαφημίσεις επηρρεάζουν για άλλη μια χρονιά τους λιλιπούτειους που αν δεν δούν το δωράκι μαζί με τη λαμπάδα, μάλλον θα μουτρώσουν στον νονό. 

Μικρά και μεγαλύτερα αγόρια, διαλέγουν λαμπάδες με δεινόσαυρους, αγωνιστικά αυτοκίνητα αλλά ακόμη και την αγαπημένη τους ομάδα. Τα κορίτσια επιλέγουν εκείνα με τις αγαπημένες κούκλες ενώ και το φετινό πάσχα θα δούμε αρκετούς μονόκερους στα χέρια των μικρών κοριτσιών. 

Λαμπάδες για κάθε γούστο και το φετινό Πάσχα

Οι μεγαλύτεροι έχουν επίσης πολλές επιλογές και ήδη αγοράζουν τη λαμπάδα τους για το βράδυ της Ανάστασης. Από λαμπάδα σε σχήμα σουβλάκι, εως μπύρα και μπισκότα, ηλεκτρικά τρυπάνια ακόμη και μάσκες Casa de papel. Εκείνη όμως η λαμπάδα που δεν βρήκαμε ούτε για δείγμα καθώς εξαντλήθηκε άμεσα, ήταν σε σχήμα... κλαρίνου.

Σε ό,τι αφορά εκείνους που θέλουν κάτι πιο εκλεπτυσμένο, τα ιδιαίτερα σχέδια έχουν και φέτος την τιμητική τους με εντυπωσιακές γεωμετρίες, σε πλακέ, τετράγωνες, σε σχήμα λουλουδιού και άλλες λαμπάδες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις