Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Οι royals επιστρέφουν: Πέντε prequel του The crown έρχονται στο Netflix

Οι royals επιστρέφουν: Πέντε prequel του...

Οι fans δεν θα μείνουν παραπονεμένοι καθώς η δημοφιλής τηλεοπτική πλατφόρμα ετοιμάζει πέντε σειρές που αφορούν στη βρετανική βασιλική οικογένεια

Το 'The Crown' ανακοίνωσε ότι η έκτη σεζόν θα είναι και η τελευταία της δημοφιλούς σειράς, όμως οι fans δεν θα μείνουν παραπονεμένοι καθώς το Netflix ετοιμάζει πέντε σειρές που αφορούν στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ο δημιουργός του 'The Crown', Peter Morgan, ετοιμάζει spin-offs και prequel που σύμφωνα με την Daily Mail, θα αναφέρονται μταξύ άλλων στα χρόνια που ακολούθησαν μετά τον θάνατο της βασίλισσας Βικτόρια το 1901, αλλά και τη στέψη της βασίλισσα Ελισάβετ το 1947.

Η πρώτη σειρά θα εστιάζει στα γεγονότα που ακολούθησαν μετά τον θάνατο της βασίλισσας Βικτόρια και οι επόμενες τέσσερις θα καλύπτουν τη χρονική περίοδο που ακολούθησε μέχρι και τη στέψη της Ελισάβετ το 1947. Τα 46 αυτά χρόνια από το 1901 έως το 1947 θα χωριστούν σε 4 σειρές που θα εστιάζουν στους 4 μονάρχες που πέρασαν, τον βασιλιά Edward VII, τον βασιλιά George V, τον βασιλιά Edward VIII και τον βασιλιά George VI, ενώ η πλοκή θα εστιάσει και στους δύο παγκόσμιους πολέμους, την κρίση μετά την παραίτηση του δούκα του Windsor από τον θρόνο αλλά και την άνοδο του κομμουνισμού στην Ευρώπη.

Οι σειρές ουσιαστικά θα ξεκινήσουν από την εποχή της Βικτόρια και θα σταματήσουν στην εποχή που ξεκίνησε η πρώτη σεζόν του The Crown, δηλαδή τον γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου. "Το Netflix θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με το Crown και ο Peter Morgan είναι ενθουσιασμένος με τις δυνατότητες που προσφέρει η εποχή. Αυτή τη στιγμή καλύπτει δέκα χρόνια σε κάθε σεζόν οπότε με αυτή τη λογική θα υπάρξουν πέντε ακόμα σειρές και ο Peter έχει ξεκινήσει να γράφει και να σχεδιάζει”, αναφέρει πηγή.

Στην επόμενη σεζόν του Crown όπου η Imelda Staunton υποδύεται τη βασίλισσα θα παρουσιαστεί η περίοδος από τα τέλη της δεκαετίας του '80 μέχρι τα τέλη των 90s, συμπεριλαμβανομένου του τραγικού θανάτου της Diana που θα υποδύεται η Elizabeth Debicki.

Πηγή: harpersbazaar.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View