Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Σε λιγότερο από 2 μήνες κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα το νέο φιλμ «Jurassic World Dominion»

Σε λιγότερο από 2 μήνες κάνει πρεμιέρα σ...

Σε διανομή της Tulip & το περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα - Αναμένεται να είναι το φιλμ μεγαλύτερης διάρκειας του επιτυχημένου franchise του Jurassic Park

Η νέα, πολυαναμενόμενη κινηματογραφική ταινία ταινία «Jurassic World Dominion» μπορεί να έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια από τις υπόλοιπες του κινηματογραφικού franchise του Jurassic που είχε ξεκινήσει πριν 29 χρόνια με την πρώτη ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Η ταινία, η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Ιουνίου 2022 (στη χώρα μας αναμένεται στις 9 Ιουνίου σε διανομή της Tulip), φαίνεται πως έχει μεγαλύτερη διάρκεια κατά 17 λεπτά από το φιλμ «The Lost World: Jurassic Park» του 1997, το οποίο διαρκεί δύο ώρες και εννέα λεπτά.

 Η τρίτη και τελευταία ταινία της κινηματογραφικής σειράς Jurassic World διαρκεί δύο ώρες και 26 λεπτά, αν και ο χρόνος προβολής δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Το πρώτο τρέιλερ για το φιλμ «Jurassic World Dominion» κυκλοφόρησε ήδη από τον περασμένο  Φεβρουάριο και δείχνει πώς οι άνθρωποι ζουν με τον φόβο δίπλα σε δεινόσαυρους σε όλο τον κόσμο.

Στο απόσπασμα εκτυλίσσονται γεγονότα τέσσερα χρόνια μετά τα από όσα διαδραματίστηκαν στο «Jurassic World: Fallen Kingdom» (2018) που είχε σκηνοθετήσει ο Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα και οι παγκόσμιες εισπράξεις του είχαν ξεπεράσει το 1 δις 310 εκατ. δολάρια.

 Ο Κρις Πρατ και η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ πρωταγωνιστούν & πάλι ως ο Όουεν Γκρέιντι εκπαιδευτής δεινοσαύρων και η πρώην υπεύθυνη επιχειρήσεων του Jurassic Park, Κλερ Ντίαρινγκ αντίστοιχα.

Συμπρωταγωνιστεί επίσης το αυθεντικό τρίο της ταινίας «Jurassic Park» του 1993, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Λόρα Ντερν και Σαμ Νιλ.

Τέλος σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, η καινούρια ταινία υπόσχεται να είναι μια τολμηρή, διαχρονική και συναρπαστική περιπέτεια που θα μας καθηλώσει.

Από τον σκηνοθέτη του "Jurassic World", Κόλιν Τρέβοροου, η «Κυριαρχία - Dominion» διαδραματίζεται τέσσερα χρόνια μετά την καταστροφή της Νήσου Νούμπλαρ. Οι δεινόσαυροι τώρα ζουν και κυνηγούν μαζί με τους ανθρώπους. Αυτή η εύθραυστη ισορροπία θα καθορίσει μια για πάντα αν τα ανθρώπινα όντα θα παραμείνουν οι κορυφαίοι θηρευτές σε έναν πλανήτη που μοιράζονται τώρα με τα πιο τρομακτικά πλάσματα της ιστορίας.

Το «Jurassic World: Κυριαρχία» είναι λοιπόν το νέο φιλμ της σειράς – franchise ταινιών που έχει αποσπάσει 5 δις δολάρια παγκοσμίως & μας πηγαίνει σε μια αχαρτογράφητη περιοχή με αθέατους δεινόσαυρους, ιλιγγιώδη δράση και εκπληκτικά οπτικά εφέ!

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture