Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Στην Πάτρα γιορτάζοντας 25 χρόνια μουσικής πορείας, ο κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης

Στην Πάτρα γιορτάζοντας 25 χρόνια μουσικ...

Την Παρασκευή 15/4/2022 στις 21.00 - Μέρος των εσόδων της μουσικής βραδιάς θα διατεθεί για τη στήριξη του Εθελοντικού φιλανθρωπικού οργανισμού "Το Φωτεινό Αστέρι"

Ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης, ταξιδεύει φέτος με την κιθάρα του παρουσιάζοντας μια επιλογή υπέροχων κομματιών από την πλούσια προσωπική του δισκογραφία.

Γιορτάζοντας φέτος 25 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, η οποία απαριθμεί πάνω από 1000 συναυλίες, 16 προσωπικά άλμπουμ και σπουδαίες συνεργασίες, ηχογράφησε το άλμπουμ "Best of", μία δισκογραφική δουλειά που περιλαμβάνει τα κομμάτια που ξεχώρισαν από κάθε δισκογραφική δουλειά.

Ο Παναγιώτης Μάργαρης θα έρθει και στην Πάτρα την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 στις 9 το βράδυ στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου στο Ρίο (Κύρια αίθουσα) όπου και υπόσχεται στο κοινό, ένα μοναδικό ταξίδι με τους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας του & με συνοδοιπόρο την αφρόκρεμα της έως τώρα δισκογραφικής του πορείας.

Σε αυτές τις επετειακές εμφανίσεις, ο 50χρονος Παναγιώτης Μάργαρης παρουσιάζει διασκευές του σε σπουδαία τραγούδια και ορχηστρικά θέματα της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής σκηνής, καθώς και δικές του συνθέσεις που αγαπήθηκαν από το κοινό.

Η μουσική παράσταση "25 χρόνια με τη μαγεία της κιθάρας" θα περιοδεύσει κατά τη διάρκεια του 2022 σε σημαντικούς συναυλιακούς χώρους σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μέρος  των εσόδων της εδώ συναυλίας, αξίζει να σημειωθεί πως θα διατεθεί στον Εθελοντικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό Πάτρας «Το Φωτεινό Αστέρι».

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

15€ Γενική είσοδος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

TICKET SERVICES

- τηλεφωνικά: 2107234567

- online: www.ticketservices.gr

Επίσης στα εξής σημεία:

Εστιατόριο «Τ' αστέρια» - Μέντορος 1 Πάτρα

Βιβλιοπωλείο «Η γωνιά του βιβλίου» - Αγίου Νικολάου 32 Πάτρα.

*Ο κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης έχει γεννηθεί στις 29 Οκτωβρίου του 1971 στην Αθήνα και σπούδασε κλασική κιθάρα και ανώτατα θεωρητικά. Τον Ιούνιο του 2000 του απονεμήθηκε το δίπλωμα κλασικής κιθάρας με άριστα παμψηφεί και Α’ Βραβείο εξαιρετικής επίδοσης. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως: Μίκης Θεοδωράκης, Al Di Meola, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μάνος Ελευθερίου, Σταμάτης Κραουνάκης, Ελένη Βιτάλη, Χρήστος Λεοντής, Μάριος Φραγκούλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture