Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βόσσου: «Ντύθηκα γριά ζητιάνα για να παρακολουθήσω τον Α. Μικρούτσικο»

Βόσσου: «Ντύθηκα γριά ζητιάνα για να παρ...

«Υποπτευόμουν ότι με κάποια τσιλιμπούρδιζε», εξομολογήθηκε

Η Σοφία Βόσσου προέβη σε μία αποκάλυψη για τον πρώην σύντροφό της, Ανδρέα Μικρούτσικο. Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του «Happy Day», όπου μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε, ότι είχε παρακολουθήσει τον τότε σύντροφό της, επειδή υποπτευόταν ότι την απατούσε.

Αναλυτικότερα, η Σοφία Βόσσου είπε:

«Μου λείπει ο έρωτας, να ερωτευτώ. Δεν μπορώ τις συντροφικότητες, δηλαδή άντε να βρούμε τώρα κάποιον μην είμαστε μόνοι μας.. όχι, όχι. Θέλω να ερωτευτώ. Εγώ στον άντρα, αν μου αρέσει θα το δείξω με κάποιο τρόπο. Σπαρταράω για έναν άντρα, κλαίω, πενθώ.. Και παρακολουθήσεις έχω κάνει… τον Μικρούτσικο είχα παρακολουθήσει παλιά. Υποπτευόμουν ότι με κάποια τσιλιμπούρδιζε. Και μου λέει: “Θα πάω να πιω έναν καφέ με τον φίλο μας τον Σπύρο”, ήταν πολύ αρχές. Ντύθηκα γριά και έφυγα από τα Μελίσσια και πήγα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, χειμώνας καιρός.

Είχα βάλει και μαξιλάρια για καμπούρα, είχα βαφτεί και καθόμουν έξω από τη Σόνια, σα γρια ζητιάνα. Πέρασε από μπροστά μου και δεν με κατάλαβε. Τη συγχωρώ την απιστία. Αν είναι δεσμούλης παράλληλος, όχι. Αλλά αν συμβεί κάτι και είσαι και πολλά χρόνια με τον άλλον… φρόντισε να μην κάνει ο άλλος απιστία. Έχω απιστήσει και το είπα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight