Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Η συγγραφέας Μαίρη Κανάκη την Τετάρτη και την Πέμπτη θα είναι στην Πάτρα

Η συγγραφέας Μαίρη Κανάκη την Τετάρτη κα...

Μετά από πρόσκληση των εκδόσεων "Το Δόντι" - Την Τετάρτη θα βρίσκεται στο 10ο Γυμνάσιο και την Πέμπτη στο Δημοτικό Κάτω Καστριτσίου

Με μια σειρά παρουσιάσεων σε σχολεία της Πάτρας και της Αθήνας με τη συγγραφέα Μαίρη Κανάκη γιορτάζουν οι Πατρινές εκδόσεις «Το Δόντι» την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου που ήταν στις 2 Απριλίου.

Τα τρία εφηβικά μυθιστορήματα της Μαίρης Κανάκη («Όταν το καλοκαίρι συναντά τον χειμώνα», «Ο Σήφης θέλει χώρο» και «Διακοπολόγιο») θα παρουσιαστούν μέσα από εργαστήρια, παρουσιάσεις και συζητήσεις με μαθητές.

Η πρώτη παρουσίαση έγινε τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 στο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης Αττικής και το διήμερο 6 & 7 Απριλίου θα διοργανωθούν συναντήσεις με σχολεία και μαθητές της Πάτρας.

Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 6 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια στο 10ο Γυμνάσιο Πάτρας, ενώ την Πέμπτη 7 Απριλίου θα γίνουν συζητήσεις με δασκάλους και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κ. Καστριτσίου και συνάντηση με ομάδα μαθητών από το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Πάτρας στο βιβλιοπωλείο «Το Δόντι» στην οδό Καραϊσκάκη 147.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture