Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Κρις Ροκ μίλησε για το χαστούκι: «Εξακολουθώ να επεξεργάζομαι αυτό που συνέβη»

Ο Κρις Ροκ μίλησε για το χαστούκι: «Εξακ...

Ο Κρις Ροκ, όταν ανέβηκε στην σκηνή του κατάμεστου Wilbur Theater καταχειροκροτήθηκε σε ένα standing ovation από 1000 και πάνω άτομα που κράτησε περίπου δύο λεπτά

Τέσσερις μέρες μετά την «θορυβώδη» 94η απονομή των Όσκαρ και το επεισόδιο με το χαστούκι στον Κρις Ροκ από τον θυμωμένο Γουίλ Σμιθ, οι εντυπώσεις και οι συζητήσεις καλά κρατούν για το χαστούκι που ταρακούνησε σύσσωμο το Χόλιγουντ και όχι μόνο. Η στιγμή αυτή όπου ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε την ώρα της live μετάδοσης της απονομής τον Κρις Ροκ μετά από το καθόλα κακόγουστο αστείο του τελευταίου προς την Τζέιντα Πίκετ Σμιθ κακά τα ψέματα επισκίασε ότι ακολούθησε αλλά & τη μεγάλη στιγμή του ίδιου του Γουίλ Σμιθ που λίγη ώρα αργότερα κέρδισε το φετινό Όσκαρ καλύτερου Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Η Μέθοδος των Γουίλιαμς».

Ο δημοφιλής κωμικός Κρις Ροκ που είναι και κατά 4 χρόνια μεγαλύτερος του Γουίλ Σμιθ, όλες αυτές τις μέρες κρατούσε σιγήν ιχθύος για το σοβαρότατο περιστατικό μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης 30/3, οπότε & ο Κρις Ροκ προφανώς δεν άντεξε άλλο και έσπασε τη σιωπή του μιλώντας δημόσια για το θέμα στη διάρκεια standup show στη Βοστώνη.

Σύμφωνα με άρθρο του Variety ο Κρις Ροκ, όταν ανέβηκε στην σκηνή του κατάμεστου Wilbur Theater καταχειροκροτήθηκε σε ένα standing ovation από 1000 και πάνω άτομα το οποίο κράτησε περίπου δύο λεπτά.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Κρις Ροκ στο κοινό, «πώς ήταν το σαββατοκύριακό σας; Δεν έχω πολλά πράγματα για το τι συνέβη, οπότε αν ήρθατε να ακούσετε γι’ αυτό, έχω μια ολόκληρη εκπομπή που έγραψα πριν από αυτό το σαββατοκύριακο. Εξακολουθώ να επεξεργάζομαι αυτό που συνέβη. Λοιπόν, κάποια στιγμή θα μιλήσω για αυτό. Και θα είναι σοβαρό και αστείο». Τότε ένας από το κοινό φώναξε «γα…$#αι ο Γουίλ Σμιθ» με τον Ροκ να τον αγνοεί και να λέει «τώρα θα πω μερικά αστεία. Είναι ωραίο που είμαι εδώ».

Την ίδια ώρα όπως έγραψε το flix.gr, η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών τεχνών και επιστημών όπου πρόεδρος είναι ο Nτέιβιντ Ρούμπιν διαβίβασε μια επιστολή προς όλα τα μέλη της αναφέροντας πως η ηγεσία της είναι «αναστατωμένη και εξοργισμένη» για το συμβάν που επισκίασε τον εορτασμό της κινηματογραφικής βιομηχανίας και πως διεξάγει έρευνα για το τι συνέβη αλλά και τις κυρώσεις που θα επιβληθούν.

Να προσθέσουμε όπως σημειώνεται στην επιστολή πως το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας θα κληθεί να πάρει απόφαση για την συμπεριφορά του κ. Σμιθ. Να δούμε λοιπόν αν ληφθεί απόφαση να του αφαιρεθεί το Όσκαρ και ίσως και η μελλοντική παρουσία του στα βραβεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight