Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συνεχίζεται ο σάλος με το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ

Συνεχίζεται ο σάλος με το χαστούκι που έ...

Για χάος στο Χόλιγουντ έκαναν λόγο Αμερικανικά Μέσα ενημέρωσης όπως οι Los Angeles Times

Ο 53χρονος σταρ του σινεμά Γουίλ Σμιθ έγινε το πρόσωπο των ημερών όπως και ο κωμικός Κρις Ροκ τον οποίο χαστούκισε την ώρα της τελετής των φετινών Όσκαρ σε ζωντανή μάλιστα μετάδοση! Τι κι αν πήρε λίγη ώρα μετά το περιστατικό το βραβείο Όσκαρ καλύτερου α’ ανδρικού ρόλου για την ταινία «Η Μέθοδος των Γουίλιαμς» που στην Πάτρα προβλήθηκε μόλις για μία εβδομάδα στα Odeon Veso Mare, ο Γουίλ Σμιθ συζητιέται από τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Μαρτίου 2022 για την βίαιη ενέργεια του και παρότι ζήτησε συγγνώμη με ανάρτηση του στο instagram στον Κρις Ροκ, η πράξη του θα μείνει στην ιστορία των βραβείων Όσκαρ και γενικά ενώ όλα είναι ανοιχτά ως προς το γεγονός αν πρέπει να κρατήσει το Όσκαρ ή να του αφαιρεθεί μιας και η συμπεριφορά του δεν συνάδει με τα πρωτόκολλα και τις αρχές της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών τεχνών και επιστημών.

Στο μεταξύ ο Αμερικανικός Τύπος ασχολήθηκε εκτενώς με το περιστατικό. Οι Los Angeles Times είχαν πρωτοσέλιδο τίτλο «Χάος στο Χόλιγουντ» ενώ σε εκτενές ρεπορτάζ τους οι New York Times ανέφεραν ότι η Ακαδημία δεν έχει σκεφτεί ακόμα να πάρει πίσω το Όσκαρ από τον διάσημο ηθοποιό αρκούμενη σε μια λιτή και αόριστη ανακοίνωση περί καταδίκης της βίας.

Αμερικανοί κινηματογραφικοί συντάκτες αλλά και Έλληνες παρατήρησαν ακριβώς αυτό πως η απαίσια και παρορμητική ενέργεια του αξιόλογου ηθοποιού Γουίλ Σμιθ που χαστούκισε τον Κρις Ροκ μετά το ατυχές αστείο του Ροκ με «θύμα» την Τζέινα Πίνκετ Σμιθ που όντως η κάμερα την συνέλαβε να χάνει το χρώμα και το χαμόγελο της ακούγοντας το αστείο ότι με το ξυρισμένο κεφάλι της θύμιζε την «GI Jane» - Ντέμι Μουρ, προκάλεσε μεγάλη σύγχυση και αμηχανία. Αντί όλοι να εστιάζουμε στην αξία των βραβείων Όσκαρ με τα 94 χρόνια ιστορία και το προφίλ των νικητών, απλώς μιλάμε για έναν τύπο που επιτέθηκε σε έναν άλλο πάνω στη σκηνή, μία εικόνα απόλυτα ντροπιαστική για το θεσμό των Όσκαρ. Το περιστατικό έδωσε λαβή μέχρι και για γελοιογραφίες και στον Ελληνικό Τύπο ενώ ο βραβευμένος συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης προξένησε με τη σειρά του εγχώριες αντιδράσεις με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου έγραψε τα εξής: «δεν συζητώ για το συγκεκριμένο περιστατικό, για το εάν επρόκειτο για χυδαία προσβολή ή ατυχές αστείο ή ίσως ακόμα και για καθαρή παρεξήγηση.

Ένα πιστεύω ωστόσο ακράδαντα. Πως ένας άντρας πρέπει να είναι διατεθειμένος και να έρθει στα χέρια, και να φάει ξύλο και να ρίξει ξύλο υπερασπιζόμενος τη γυναίκα που συνοδεύει.

Όχι βεβαίως από ιδιοκτησιακή αντίληψη. Αλλά από ένα αρχαίο αίσθημα τιμής. Ανδρείας. Ας μη φοβόματε τις λέξεις, λεβεντιάς».

Στο μεταξύ η ράπερ Νίκι Μινάζ φαίνεται να πήρε το μέρος του Γουίλ Σμιθ ενώ η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός που έχει διατελέσει και παρουσιάστρια της τελετής απονομής, Γούπι Γκόλντμπεργκ, είπε ότι δεν βρίσκει τον λόγο να αφαιρεθεί από τον Γουίλ Σμιθ το Όσκαρ από τη στιγμή που ο ίδιος ο παρουσιαστής (ο Κρις Ροκ) τον συγχώρεσε.

Ο Γουίλ Σμιθ πάντως φωτογραφήθηκε μαζί και με το Όσκαρ και με την πρώτη του γυναίκα, με την οποία διατηρεί καλές σχέσεις. «Επική βραδιά. Συγχαρητήρια και πάλι. Όταν κερδίζει ένας, κερδίζουμε όλοι. Η οικογένεια πάνω από όλα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Sheree Zampino, με την οποία ο Σμιθ ήταν παντρεμένος από το 1992 έως και το 1995 και μαζί απέκτησαν τον Trey Smith, ο οποίος σήμερα είναι 29 ετών. Μετά τον χωρισμό τους, ο Γουίλ Σμιθ παντρεύτηκε την Τζέιντα Πίνκετ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1997 και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά τον 23χρονο Jaden Smith που είναι ηθοποιός και την 21χρονη Willow Smith.

Τέλος η μητέρα του ηθοποιού, Καρολάιν Σμιθ τοποθετήθηκε σχετικά με το πολυσυζητημένο περιστατικό που έλαβε χώρα στη σκηνή των Όσκαρ και είπε στo ABC6, «πρώτη φορά τον βλέπω έτσι. Είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος και γενικότερα, είναι πολύ ανεκτικός με τον κόσμο. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που τον βλέπω να αντιδρά έτσι. Με ξάφνιασε αυτό που έγινε. Δεν τον έχω δει ποτέ έτσι».

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight