Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όσκαρ 2022: Ο Γουίλ Σμιθ ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Κρις Ροκ για το χαστούκι

Όσκαρ 2022: Ο Γουίλ Σμιθ ζήτησε δημόσια ...

Με ανάρτηση στο instagram

Ο 53χρονος ηθοποιός, που κέρδισε το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία “King Richard”, μετά τη συγγνώμη που ζήτησε από όλους στην τελετή απονομής, για την αντίδρασή του να χαστουκίσει τον Κρις Ροκ μετά από ένα αστείο του τελευταίου για τη Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, θέλησε να ζητήσει και μια δεύτερη μέσα από ανάρτηση στα social media.


Με τοποθέτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, o Γουίλ Σμιθ απολογήθηκε για την πράξη του, την οποία χαρακτήρισε «αδικαιολόγητη», ζητώντας συγνώμη από τον Κρις Ροκ, που μερικές ώρες πριν έγινε ο... αποδέκτης της ξεγυρισμένης «καρατιάς» από τον μεγάλο νικητή του Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου.

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Κρις», σημείωσε ο Γουίλ Σμιθ.

«Ήμουν εκτός ορίων και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight