Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Tζάρεντ Λέτο: Eίναι ο Morbius της Marvel και το «τερμάτισε» στυλιστικά με δαντελένια κάπα Gucci

Tζάρεντ Λέτο: Eίναι ο Morbius της Marvel...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο 50χρονος star που μοιάζει με 25χρονος, συνεχίζει τις απίστευτες μεταμορφώσεις στο σινεμά- Αυτές τις μέρες τον βλέπουμε και στην Πάτρα

Σε τρεις αίθουσες της Odeon Veso Mare στην Πάτρα προβάλλεται η καινούρια περιπέτεια φαντασίας της Marvel, «Morbius», με πρωταγωνιστή το διάσημο 50χρονο star Τζάρεντ Λέτο. Προμοτάροντας την ταινία το βράδυ της Τετάρτης, έκανε αίσθηση στο κόκκινο χαλί του Λος Αντζελες με σατέν κοστούμι, ανοιχτό, διάφανο πουκάμισο και μια λευκή κάπα από δαντέλα με βολάν! O ηθοποιός και μουσικός από τη Λουιζιάνα, που έχει εξελιχθεί σε alter ego του οραματιστή του οίκου Gucci Alessandro Michele από ενδυματολογικής πλευράς, θεωρείται ο κορυφαίος χαμαιλέων των ημερών μας στο σινεμά, καθώς κάθε φορά εμφανίζεται στη μεγάλη οθόνη αγνώριστος και με αυτό το βασικό κριτήριο επιλέγει τους ρόλους του.

Φανατικός vegan και ακτιβιστής των δικαιωμάτων των ομοφιλοφύλων, των παιδιών και των ζώων, δείχνει όλο και νεώτερος, λες και ο χρόνος δεν τον αγγίζει, ενώ κρατάει πάντα κρυφή την ερωτική του ζωή. Τα δημοσιεύματα λένε βέβαια πως φλερτάρει παντού αδιάκριτα έχοντας αδυναμία στα πολύ νεαρά μοντέλα. Η μόνη σύντροφός του που έχει «επισημοποιηθεί» είναι η Κάμερον Ντίαζ στα 90s ενώ φημολογούνταν φλερτ και σχέσεις με τις Αλέξα Τσανγκ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Ασλει Ολσεν, Λουπίτα Νιόνγκο, Χέιλι Μπάλντουιν, Μάιλι Σαίρους.

Όπως λέγεται και το επιβεβαιώνουν οι συνεργάτες του, ο Λέτο προσεγγίζει τόσο βαθιά τον ψυχισμό των ηρώων του που δυσκολεύεται να συνέλθει. Ετσι άλλωστε κατέκτησε και βραβείο Οσκαρ το 2013 στο κοινωνικό δράμα Dallas Buyers Club για το ρόλο ενός ναρκομανούς τραβεστί. Πρόσφατα δυσκολευτήκαμε να τον αναγνωρίσουμε στο House of Gucci, έστω κι αν η υποκριτική του δεν απέφερε διακρίσεις.

Στον «Morbius»του Ντάνιελ Εσπινόζα δοκιμάζεται ως σούπερ ήρωας πλησιάζοντας την κόμικ φιγούρα με το δικό του εναλλακτικό τρόπο. Είναι ο βιοχημικός επιστήμονας που περνάει στη σκοτεινή πλευρά μετά από αποτυχημένο πείραμα. Ο Μάικλ Μόρμπιους πάσχει εκ γενετής από μια σπάνια ασθένεια του αίματος. Με εύθραυστη υγεία, έντονα κινητικά προβλήματα και λιγοστό χρόνο ζωής μπροστά του, δοκιμάζει κάθε δεοντολογικό και μη τρόπο να βρει την πολυπόθητη θεραπεία, η οποία μοιάζει να βρίσκεται στη μίξη ανθρώπινου DNA με εκείνο ενός είδους νυχτερίδας – βαμπίρ. Μόνο που τα ενθαρρυντικά αρχικώς αποτελέσματα συνοδεύονται όχι μόνο από την απόκτηση υπερφυσικής σωματικής δύναμης, αλλά και από μια ακόρεστη δίψα για ανθρώπινο αίμα. Δίπλα του εμφανίζεται ο βρετανός ηθοποιός Ματ Σμιθ (που γνωρίσαμε στο «Στέμμα») στο ρόλο τού φίλου του Μάιλο, ο οποίος πάσχει από την ίδια ασθένεια και η λατίνα Άντρια Αριόνα, ως η πιστή συνεργάτιδά του. Να θυμίσουμε πως ο Μόρμπιους πρωτοεμφανίστηκε σαν εχθρικός χαρακτήρας το 1971 στο τεύχος Νο 101 του «The Amazing Spider-Man».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View