Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου - Άγριες αποδοκιμασίες- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

Όλα όσα συνέβησαν από τη σύλληψή της χθες στην Πάτρα

ΝΕΟΤΕΡΟ Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτερα πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου.  Φορώντας κουκούλα, στα χέρια της χειροπέδες και με αλεξίσφαιρο γιλέκο, η Ρούλα Πισπιρίγκου έφυγε λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι από τα δικαστήρια στην Ευελπίδων για να επιστρέψει στη ΓΑΔΑ, όπου θα κρατηθεί έως τη Δευτέρα το μεσημέρι, όταν και θα απολογηθεί. 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε λίγο πριν από τις 11:00 στον εισαγγελέα. Η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, μπήκε στην εισαγγελία από την πλαϊνή πόρτα. 

 

Στα 100 μέτρα που έπρεπε να διανύσει με τα πόδια, οι αστυνομικοί σήκωσαν τις ασπίδες τους για να την προστατεύσουν, ενώ εξοργισμένοι συγκεντρωμένοι που βρίσκονταν εκεί την έβριζαν. «Βρώμα, φόνισσα» της φώναζαν.

Η στιγμή της μεταγωγής της Ρούλας Πισπιρίγκου στα δικαστήρια- Την αποδοκίμασαν- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Χωρίς συνήγορο οδηγήθηκε υπό ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια η κατηγορουμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, παραιτήθηκε της υπεράσπισης του ζευγαριού από την Πάτρα που του είχε ανατεθεί.

Χωρίς δικηγόρο μεταφέρθηκε στα δικαστήρια η Ρούλα Πισπιρίγκου

Οι εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ με τα 3 νεκρά παιδιά από την Πάτρα είναι καταιγιστικές από χθες το απόγευμα, όταν έγινε γνωστό πως η Τζωρτζίνα πέθανε από κεταμίνη που της χορηγήθηκε στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν. Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη στην Πάτρα και μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε τα ξημερώματα από τον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στον 7ο που βρίσκονται τα κρατητήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της ανάκρισης αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις και να σχολιάσει τα ευρήματα της μεγάλης έρευνας. Ζήτησε να τηλεφωνήσει στους συγγενείς της, αλλά δεν είχε τηλεκάρτα. Όπως αναφέρουν πηγές, η 33χρονη είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του δωματίου χωρίς να κοιμάται. Βρίσκεται διαρκώς υπό παρακολούθηση, καθώς υπάρχουν φόβοι, ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει κακό στον εαυτό της. Οι πρώτες επισκέψεις, θα έχουν να κάνουν με στενούς συγγενείς της, που θα ξεκινήσουν για την Αθήνα από την Πάτρα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα οδηγηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας καθώς από χθες είναι κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της στο Νοσοκομείο Παίδων στις 29 Ιανουαρίου. Η μητέρα, που μέσα σε διάστημα τριών ετών έχασε και τα τρία παιδιά της, καλείται να λογοδοτήσει για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την απολογία της από τη δικαστική λειτουργό.

Σύμφωνα με τον νόμο, αφού η γυναίκα συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της από την Ανακρίτρια κατόπιν σχετικής εισήγησης της Εισαγγελίας, έχει δικαίωμα να απολογηθεί εντός πέντε ημερών από την εκτέλεση του εντάλματος ώστε να κριθεί η περαιτέρω ποινική της μεταχείριση. Η κατηγορουμένη που είναι αντιμέτωπη με βαρύτατο και εξαιρετικά αναλυτικό κατηγορητήριο, καλείται να δώσει τη δική της εκδοχή σε όσα της καταλογίζονται βάσει της ενδελεχούς έρευνας του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Όπως αναφέρουν μάλιστα δικαστικές πηγές η υπόθεση του θανάτου του παιδιού δείχνει “απολύτως δεμένη” με ισχυρά στοιχεία που συνδέουν ευθέως τη μητέρα με τον θάνατο της Τζωρτζίνας που δέχθηκε θανατηφόρα δόση ή δόσεις συγκεκριμένης φαρμακευτικής ουσίας, η οποία δεν κυκλοφορεί ελεύθερα στο εμπόριο.

Όπως εκτιμάται, η Ανακρίτρια που καλείται να διενεργήσει κύρια ανάκριση για τον θάνατο της 9χρονης, πιθανότατα θα χειριστεί εφόσον υπάρχουν ποινικά ευρήματα και τις υποθέσεις για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της κατηγορουμένης, της Μαλένας τον Απρίλιο του 2019 σε ηλικία 3,5 ετών στο Νοσοκομείο Ελπίδα και της μόλις 6 μηνών Ίριδας στο σπίτι της οικογένειας τον Μάρτιο του 2021.

Ο φάκελος της υπόθεσης με τα 3 νεκρά παιδιά από την Πάτρα δεν κλείνει. Οι αστυνομικοί εστιάζουν τώρα στο αν υπάρχουν συνεργοί πίσω από τον θάνατο του παιδιού, με πολλούς να εκφράζουν τη βεβαιότητα πως όλα όσα έγιναν είναι αδύνατον να οργανώθηκαν και να εκτελέστηκαν μόνο από ένα πρόσωπο. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται ήδη δύο συγκεκριμένα άτομα, που το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να κληθούν να καταθέσουν…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις