Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι εμφανίσεις και οι συνεντεύξεις της Ρούλας Πισπιρίγκου που προκάλεσαν εντύπωση

Πάτρα: Οι εμφανίσεις και οι συνεντεύξεις...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο η υπόθεση των τριών νεκρών στην Πάτρα, ενώ η χθεσινή είδηση με την σύλληψη και την κατηγορία για ανθρωποκτονία στην Ρούλα Πισπιρίγκου για την δολοφονία του ίδιου της του παιδιού -μικρής Τζωρτζίνας- έσκασε σαν βόμβα. Ποιες είναι οι εμφανίσεις και οι δηλώσεις της Πισπιρίγκου που προκάλεσαν εντύπωση.

Από την πρώτη συνέντευξη σε μέσα ενημέρωσης το 2019, ακριβώς μετά τον αναπάντεχο θάνατο της Μαλένας, στις καταθέσεις, τη μήνυση κατά παντός υπευθύνου και τις αλλεπάλληλες τοποθετήσεις τον τελευταίο μήνα για την πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά της, ήταν  ψύχραιμη.

Η αναφορά της, την προηγούμενη εβδομάδα στο «τρέιλερ φωτιά» της Αγγελικής Νικολούλη όπως είπε η ίδια, ήταν μόνο ένα δείγμα.

Όπως έχουν αναφέρει κατά καιρούς ειδικοί -ψυχολόγοι, ψυχίατροι, αστυνομικοί, ιατροδικαστές- το ενδιαφέρον της ήταν μεγάλο για την εικόνα που χτίζει μέσα από τις δημόσιες εμφανίσεις της.

 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσα από το σπίτι της, στην Πάτρα, είχε περιγράψει στις 17 Φεβρουαρίου, όλα όσα συνέβαιναν, από τη δική της οπτική γωνία. Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, είχε επαναλάβει πολλές φορές τις τελευταίες μέρες, πως αυτό ήταν κάτι πολύ σημαντικό. Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε παραδεχθεί πως στο δωμάτιο βρισκόταν μόνη. Είχε παραδεχθεί πως είχε ρωτήσει αν υπάρχουν κάμερες και πως είχε ζητήσει να νοσηλευτεί η κόρη της, σε μονόκλινο δωμάτιο. Για την πρώτη περίπτωση είχε πει, πως κάθε μάνα θα έκανε το ίδιο. Για τις κάμερες, ότι φοβόταν μήπως πέσει θύμα κλοπής και για το μονόκλινο δωμάτιο, ότι οι γιατροί είχαν συμφωνήσει να της το δώσουν. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, ουσιαστικά έλεγε πως μέσα στο δωμάτιο βρισκόταν μόνη τις επίμαχες στιγμές, χωρίς να έχει μπει κάποιο άλλο πρόσωπο. Από εκείνη τη στιγμή οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους, ένα στοιχείο κομβικό. Ό,τι και αν προέκυπτει, η ίδια η μάνα δεν θα μπορούσε να ρίξει την ευθύνη αλλού. Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε παραδεχτεί πως βρισκόταν μόνη κοντά στην Τζωρτζίνα «επειδή έτσι θα έκανε κάθε μητέρα» όπως έλεγε.

«Ενώ κοιμόμουν μαζί με την Τζωρτζίνα, πετάχτηκε και έκανε σπασμούς. Ήταν μελανιασμένη στα χείλη της. Από το φόβο μας και μόνο την πήγαμε στο νοσοκομείο» είπε η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου για τον τρίτο θάνατο: «την πήγαμε στο Καραμανδάνειο. Μας είπαν πως όλο αυτό ήταν ψυχολογικό και μας είπαν πως θα μας δώσουν εξιτήριο. Της έκαναν άλλες εξετάσεις και μας είπαν ότι έχει γαστρεντερίτιδα. Το παιδί ξύπνησε και πάλι στον ύπνο του και πνιγόταν. Μας έλεγε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και ζητούσε τους γιατρούς. Έβλεπαν εκείνοι τους παλμούς ανεβασμένους και το οξυγόνο ανεβασμένο. Ανέβασε και πυρετό. Επειδή κάποιοι τονίζουν ότι πάντα ήταν η μαμά, θέλω να τονίσω πως κάθε μαμά θα έκανε το ίδιο. Κάθε μαμά θα ήταν δίπλα στο παιδί της. Οπότε όλο αυτό είναι ανόητο» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις