Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προς παραίτηση ο Απόστολος Λύτρας από την υπόθεση της Πάτρας;

Προς παραίτηση ο Απόστολος Λύτρας από τη...

Το αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες παραιτήθηκε από συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε τι γινόταν στο σπίτι της 33χρονης μητέρας όσο το πλήθος έξω το είχε πολιορκήσει.

«Μέχρι να περάσει από τον ανακριτή δεν μπορούμε να μιλάμε για σίγουρα γεγονότα. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Γιώργος Σόμπολος μπήκε 3 λεπτά με την προσαγωγή της Ρούλας στο σπίτι και εγκλωβίστηκε και ο ίδιος μέσα στο σπίτι Όπως μου είπε η οικογένεια αιφνιδιάστηκε. Δεν πιστεύουν ότι η Ρούλα είναι ένοχη».

«Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή και θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσπαθεί να είναι δίπλα της όλες αυτές της ώρες γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο παραίτησης του κ. Λύτρα» είπε για τον πατέρα των παιδιών.


«Η ενημέρωση που έχω από τον Γιώργο είναι ότι ο Απόστολος Λύτρας έχει ενημερώσει τον Μάνο ότι φαίνεται τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρά για να μπορέσει να υποστηρίξει αυτή την υπόθεση οπότε ενδεχομένως να είναι κοντά της σήμερα για να διαλέξουν κάποιον άλλο δικηγόρο.

Η οικογένεια είναι τρομοκρατημένη και δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτό το κλίμα σε βάρος τους. Μίλησα με τη Δήμητρα από το κινητό του Γιώργου Σόμπολου που ήταν μέσα στο σπίτι και μου είπε ότι πιστεύει ότι η αδελφή της δεν το έκανε αυτό» είπε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις